Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), σας προσκαλούν στο study tour με θέμα “Introduction to the holistic consumer experience of Heat not burnt tobacco satisfaction”, την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, 14:00 - 16:00, στο IQOS Experience store, στην οδό Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη.

 

Εισηγητές:

Βάγια Σιμόγλου, Manager Retail Sales North Greece

Χριστίνα Βασιλείου, Retail Developer, Thessaloniki prefecture

 

Agenda:              

Introduction (welcome coffee)

Consumer Journey stations

Guided trial

Customer Care Services.

 

Θεματολογία:  

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε μαζί μας στο “σπίτι” του IQOS. Tο δίκτυο των καταστημάτων μας είναι όπως ένας ζωντανός οργανισμός. Εξελίσσεται, ανανεώνεται και αναπτύσσεται διαρκώς αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των ενήλικων καπνιστών.

Επίκεντρο μας είναι ο καταναλωτής και η ολοκληρωμένη εμπειρία που θα ζήσει στο κατάστημα. Καθώς ο επισκέπτης εισέρχεται βιώνει το ταξίδι στον κόσμο του IQOS μέσω των ξεχωριστών «σταθμών» που έχουν διαμορφωθεί μέσα στο χώρο.

Στόχος είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα μας αλλά και η άρτια υποστήριξη - τόσο πριν όσο και μετά την αγορά και τη χρήση των προϊόντων μας – δημιουργώντας μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες - καταναλωτές. Η υποστήριξη που θέλουμε να παρέχουμε είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλή επίλυση προβλημάτων.

Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που κάνει το brand μας να ξεχωρίζει υπογραμμίζοντας και υποστηρίζοντας την δέσμευση μας: Εξαιρετική εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής με τον καταναλωτή.

 

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter