Η Praktiker Hellas S.A. και το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), σας προσκαλούν στο study tour με θέμα “Praktiker Υπηρεσίες για σένα”, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, 15:00 - 17:00, στο Praktiker B2B Center, στην Ανθούσα Παλλήνης.

 

Εισηγητής:

Ιωάννης Μποζοβίτης, Sales & HR Director

 

Θεματολογία:

Στην Praktiker Hellas θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα την εμπειρία αγορών κάθε επισκέπτη των καταστημάτων μας και σε αυτό τον άξονα εμπλουτίζουμε αδιάκοπτα την γκάμα των προϊόντων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, στοχεύοντας να προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες μας.

Οι Praktiker Υπηρεσίες για σένα  προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες μας (B2B & B2C), οι οποίοι επιθυμούν να υλοποιήσουν projects για την αναβάθμιση/ ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου τους. 

Η δημιουργία του 1ου  Β2Β Center του δικτύου αποτελεί στρατηγική επένδυση της Praktiker. Μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεσης 2.000 τμ., το B2B Center στόχο έχει να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών παρέχοντάς τους εξειδικευμένες λύσεις και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με την υψηλή τεχνογνωσία και υπογραφή της ομάδας Β2Β Praktiker, δίνοντάς τους  παράλληλα τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους.

 

Απευθύνεται σε:

Ανώτατα & Μεσαία Στελέχη και Επαγγελματίες στην Εξυπηρέτηση Πελάτη

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter