Παπαστράτος

Πληροφορίες

 

Η Παπαστράτος σήμερα

Με μια ιστορία 86 χρόνων, η Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International (PMI), είναι η μεγαλύτερη εταιρία καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα. Με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, προσφέρει περίπου 800 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας στις παραγωγικές και διοικητικές της εγκαταστάσεις.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει το κορυφαίο παγκοσμίως Marlboro, το Philip Morris, το L&M, τον ιστορικό ΑΣΣΟ, αλλά και το πρώτο νέο καπνικό προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου, το IQOS.

Διαθέτει στην Ελλάδα περίπου 25.000 εμπορικούς συνεργάτες και 900 προμηθευτές, ενώ η PMI είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής των ελληνικών ανατολικών καπνών αγοράζοντας άνω του 50% της παραγωγής με τριετείς δεσμεύσεις (2013-2015 και 2016-2018).

Από το 2016, ηγείται, εκτός της Ελλάδας, και της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου και της Μάλτας.

Από το 2003, η Παπαστράτος έχει επενδύσει άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ σε υποδομές, στους ανθρώπους και τα σήματά της, σε σημαντικές κοινωνικές ενέργειες και στην καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων. Διασφαλίζει, έτσι, δυναμική επιχειρηματική ανάπτυξη, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της και ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους της. Η τελευταία επένδυση 300 εκατομμυρίων ευρώ που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2017, θα μετατρέψει το εργοστάσιό της σε μονάδα παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS και θα δημιουργήσει 400 νέες θέσεις εργασίας.

Η Παπαστράτος εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες, κατέχει περίπου το 40% της ελληνικής αγοράς, και συνεισφέρει στα κρατικά ταμεία περίπου 1,0 δισ. ευρώ [Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και ΦΠΑ] ετησίως,που αντιστοιχεί περίπου στο 2,0% των εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού.

Το 2016 αναδείχθηκε στην #1 Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρία στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κλάδου από το περιοδικό Fortune.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το IQOS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.iqos.gr ή καλώντας στο 8001114767 ή στο 2104193888 (από σταθερό χωρίς χρέωση)

Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.papastratos.gr ή στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, LinkedIn).

Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Hεταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ αλλάζει σελίδα και επενδύει στο νέο καινοτόμο προϊόν IQOSσταματώντας την παραγωγή συμβατικών τσιγάρων μετά από 86 χρόνια. Η δομή, οι στόχοι, οι απαιτήσεις και οι άνθρωποι της εταιρίας μας μεταβάλλονται και εξελίσσονται και μία από τις βασικότερες αλλαγές στη φιλοσοφία και τη λειτουργία της εταιρίας μας αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών. Σε αυτό το εγχείρημα θέλουμε να έχουμε στη διάθεσή μας τα καλύτερα μέσα και εφόδια, θέτοντάς τα ως βάση και στη συνέχεια εξελίσσοντάς τα με επίκεντρο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Γι’ αυτό το λόγο γνωρίζοντας το έργο της ΕΙΕΠ πιστεύουμε ότι η συμβολή της θα ενισχύσει την επίτευξη του στόχου μας και οι καταναλωτές θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Το ΕΙΕΠ είναι ένα ινστιτούτο που αποτελείται από διακεκριμένες εταιρίες από διαφορετικούς χώρους. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρούμε την επένδυσή του στην εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού αλλά και τη διεξαγωγή ερευνών  που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Τέλος ιδιαίτερης σημασίας θεωρούμε πως είναι η συνεργασία του ΕΙΕΠ με δημόσιους και κρατικούς φορείς που έχουν ως στόχο την υπόδειξη λύσεων σε ζητήματα που συνδέονται με το έργο των μελών αλλά και η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ αυτών.
Εμείς στην ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ευελπιστούμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη της βέλτιστης παροχής εξυπηρέτησης πελατών και μέσω της ανταλλαγής γνώσης, στη κατανόηση του καταναλωτή που επιλέγει προϊόντα του κλάδου μας. Η εταιρία μας αποτελεί διαχρονικά πρότυπο εργασιακό περιβάλλον με σημαντικές διακρίσεις ενώ αναγνωρίζεται και για την προσφορά της στο κράτος και το κοινωνικό σύνολο. Προσδοκούμε να αποτελέσει πρότυπο εταιρίας και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Όπως προαναφέραμε, η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί ένα νέο κομμάτι στην εταιρία μας καθώς στο παρελθόν και με την παραγωγή των συμβατικών τσιγάρων η εξυπηρέτηση πελατών δεν απαιτούσε την ίδια γνώση και ανάγκη αμφίδρομης επικοινωνίας. Πλέον, στη νέα εποχή που χαράζει η εταιρία μας, αυτό μεταβάλλεται και εξελίσσεται καθημερινά καθώς επιδιώκουμε να είμαστε δίπλα στον πελάτη από την πρώτη μέρα που εκείνος γνωρίζει το προϊόν και καθ΄ όλη τη διάρκεια χρήσης αυτού κάτι που φυσικά επιδιώκει και ο ίδιος λόγω της τεχνολογίας που εφαρμόζεται στο προϊόν. Όλα τα διαθέσιμα κανάλια επαφής μας με τον πελάτη θέλουμε να προσφέρουν άμεσα και ποιοτικά την καλύτερη εξυπηρέτηση ικανοποιώντας έτσι κάθε τυχόν ανάγκη του και προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης. Στόχος μας λοιπόν είναι οι υπηρεσίες που θα προσφέρουμε σαν εταιρία να χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο γνώσεων, ασφάλειας και ποιότητας και όλα αυτά να συνδέονται με το όνομα IQOS και την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ήμερος Τόπος, Θέση Κορορέμι
Ασπρόπυργος Αττικής
19300
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 419 3000
210 411 2303

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter