Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Πληροφορίες

Το γάλα είναι ζωή...και η ζωή μας είναι το γάλα!

Συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων ΘΕΣγάλα.

Το γάλα μας είναι ποιοτικό και φρέσκο μέχρι την τελευταία του σταγόνα!

Όμως όλα ξεκίνησαν με την πρώτη σταγόνα.
2011.Μια ομάδα παραγωγών με νέες απόψεις και φιλοσοφία δημιουργεί τοσυνεταιρισμό ΘΕΣγάλα.
Ο συνεταιρισμός αλλάζει το τοπίο της ελληνικής κτηνοτροφίας με μια σειρά απόκαινοτομίες!

Kαινοτομίες ΘΕΣγάλα.
Πρώτος, καθιερώνει τα συμβόλαια διάθεσης γάλακτος με τις εγχώριεςγαλακτοβιομηχανίες. Επιτυγχάνει μείωση του κόστους παραγωγής, μέσωσυμβολαιακής γεωργίας με άλλους συνεταιρισμούς, μέσω των μαζικών αγορώνεφοδίων και της ίδρυσης κτηνιατρικού φαρμακείου. Εισάγει συστήματαηλεκτρονικής διαχείρισης στις φάρμες. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη τηςτεχνολογίας στην άλμεξη των αγελάδων και την αποθήκευση του γάλακτος.Εφαρμόζει πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής και οικονομικής διαχείρισης τωνμελών του.

Παραγωγοί, Φάρμες ΘΕΣγάλα.
O ΘΕΣγάλα εξελίσσεται στον πρώτο πρότυπο παραγωγικό Συνεταιρισμό της χώραςμε 100 Θεσσαλούς και Μακεδόνες παραγωγούς και 50 φάρμες. Με παραγόμενηποσότητα 120 τόνων φρέσκου αγελαδινού γάλακτος καθημερινά, που αντιστοιχείπερίπου στο 10% της εγχώριας παραγωγής.

Nέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ΘΕΣγάλα.
Ο ΘΕΣγάλα το Μάρτιο του 2016 έθεσε σε λειτουργία το νέο ιδιόκτητο, υπερσύγχρονο και πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο παστερίωσης γάλακτοςστη Θεσσαλία. Πρόκειται για μια βιομηχανική μονάδα διεθνών προδιαγραφών που ενισχύει και συμπληρώνει την προσπάθεια πλήρους καθετοποίησης του Συνεταιρισμού.
Σημεία πώλησης ΘΕΣγάλα.

2013. Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα φέρνει ένα νέο τρόπο διάθεσης γάλακτος στηναγορά που αλλάζει τα δεδομένα! Δημιουργεί δίκτυο καταστημάτων μεαυτόματους πωλητές γάλακτος ΘΕΣγάλα στη Λάρισα και σήμερα αποτελείται από 16 σημεία πώλησης.
2015. Το δίκτυο καταστημάτων αυτόματων πωλητών γάλακτος ΘΕΣγάλαεπεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα 17 σημεία πώλησης. 2016. Μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, η καινοτομία που βραβεύθηκε στην Ελλάδα και συζητήθηκε διεθνώς, οι Αυτόματοι Πωλητές Γάλακτος ΘΕΣγάλα, έφτασαν και στην Αθήνα!

Αυτόματοι Πωλητές ΘΕΣγάλα.
Ο ΘΕΣγάλα φέρνει το γάλα απευθείας στον καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες, έχοντας δημιουργήσει μια γραμμή παραγωγής, μοναδική παγκοσμίως! Κάθε μέρα, εύκολα και απλά, ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει, 24ώρες το 24ώρο, ένα πραγματικά ολόφρεσκο και ποιοτικό
προϊόν. Μπορεί να επιλέξει την ποσότητα που επιθυμεί (1 ή — λίτρο) και τη συσκευασία που επιθυμεί (γυάλινο, πολλαπλών χρήσεων μπουκάλι, ή πλαστικό μίας χρήσης). Δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να χρησιμοποιήσει το δικό του μπουκάλι. Οι αγορές γίνονται με μετρητά ή με προπληρωμένη κάρτα (κλειδί),με την οποία παρέχεται έκπτωση 10 λεπτά / λίτρο στο φρέσκο γάλα.

100% Ποιοτικά Προϊόντα ΘΕΣγάλα.
Ο καταναλωτής απολαμβάνει ολόφρεσκο και ποιοτικό, γάλα πλήρες, ελαφρύ, και σοκολατούχο. Κάθε μέρα, φρέσκο γάλα από φάρμες παραγωγών της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, σε λιγότερο από 24 ώρες από την αρμεγή του και φτάνει άμεσα στον καταναλωτή μέσω των Αυτόματων Πωλητών Γάλακτος. Εκτός όμως από το φρέσκο γάλα, στους αυτόματους πωλητές του ΘΕΣγάλα, ο καταναλωτής βρίσκει λευκό αγελαδινό τυρί, ημίσκληρο τυρί και όλα φυσικά, από το δικό μας 100% φρέσκο, αγελαδινό γάλα!

Θες Ποιότητα ΘΕΣγάλα.
Το καλό γάλα γίνεται στη Φάρμα. Στις φάρμες των μελών του συνεταιρισμού Θεσγάλα οι αγελάδες εκτρέφονται με περισσή φροντίδα και αγάπη, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά συστήματαδιαχείρισης. Όλες σχεδόν οι ζωοτροφές μας είναι προϊόντα της Ελληνικής γης, καλλιεργούνται μέσω Συμβολαιακής γεωργίας από τους γεωργούς, με την καθοδήγηση γεωπόνων και με σεβασμό στο περιβάλλον. Η Oσυγκομιδή τουγάλακτος γίνεται σε σύγχρονα αρμεκτικά συγκροτήματα, σε συνθήκες αρτιότητας λειτουργίας και καθαριότητας. Η αποθήκευση του γάλακτος γίνεται σε ανοξείδωτες ψυκτικές δεξαμενές, υπό ψύξη και ανάδευση, οι οποίες πλένονται και απολυμαίνονται καθημερινά, ώστε το γάλα να διατηρεί την ακεραιότητά και τη φρεσκάδα του.

Αυτόματοι Πωλητές Καινοτομία, Τεχνολογία και Ασφάλεια.
Η μεταφορά του γάλακτος στο εργοστάσιο παστερίωσης γίνεται λίγες ώρες μετά την αρμεγή του, με ειδικά βυτία μεταφοράς γάλακτος τα οποία πληρούν όλους τους όρους σωστής μεταφοράς και υγιεινής που προβλέπει η νομοθεσία. Ένας μεγάλος αριθμός δειγμάτων τόσο απαστερίωτου, όσο και παστεριωμένουγάλακτος, υποβάλλεται καθημερινά σε μία σειρά εργαστηριακών αναλύσεων, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η φρεσκάδα του προϊόντος, καθώς και η πλήρης συμμόρφωση προς τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας. Η μεταφορά του φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος στα καταστήματα του συν/σμού Θεσγάλα γίνεται με ειδικά φορτηγά ψυγεία, σε ανοξείδωτες ψυκτικές δεξαμενές χωρητικότητας 200 λίτρων, κάτω από ψυκτική ομπρέλα. Αυτές οι δεξαμενές υποβάλλονται σε ειδικό καθαρισμό και απολύμανση με ειδικό σύστημα C.I.P, πριν από κάθε νέα πλήρωση με γάλα. Μετά από κάθε πλήρωση γάλακτος ο θάλαμος αποστειρώνεται αυτόματα ώστε ο επόμενος καταναλωτής να τοποθετήσει τομπουκάλι του σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Ποιοτικά Προϊόντα από 100% Φρέσκο γάλα.
Σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζουμε και τεκμηριώνουμε την Ποιότητα και την Ασφάλεια του προϊόντος μας, μέσω του συστήματος ΕΛΟΤ EN ISO 22000/2005. Η πιστοποίηση ακολουθεί όλη τη διαδικασία παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων (μεταφορά νωπού γάλακτος, παστερίωση και μεταφορά παστεριωμένου γάλακτος, τροφοδοσία και διάθεσηγάλακτος μέσω των αυτόματων πωλητών). Το φρέσκο γάλα μας υποβάλλεταιστην πιο ήπια δυνατή, θερμική επεξεργασία ώστε να διατηρήσει τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τη φρεσκάδα του, πράγμα που δεν συμβαίνει στην παστερίωση σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Το σοκολατούχο γάλαπαράγεται από 100% φρέσκο γάλα των παραγωγών ΘΕΣγάλα. Είναι σχετικά ήπιας παστερίωσης και γι αυτό διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του φρέσκουγάλακτος. Το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO διατίθεται από τους αυτόματους πωλητές προϊόντων θες και μπουκαλιών οι οποίοι βρίσκονται υπό συνθήκες συνεχούς ψύξης. Τα τυροκομικά προϊόντα μας παράγονται από 100% φρέσκοαγελαδινό γάλα των παραγωγών μας και διατίθενται από τους αυτόματους πωλητές προϊόντων θες οι οποίοι βρίσκονται υπό συνθήκες συνεχούς ψύξης.

Συνέργειες και κοινωνική προσφορά ΘΕΣγάλα.
Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, δεν περιορίζεται μόνο στους αυτόματους πωλητέςγάλακτος και τα ποιοτικά του προϊόντα! Η δράση του, οφείλει να διαμορφώνει ένα έντονο κοινωνικό αποτύπωμα. Για αυτό, υλοποιεί συνέργειες με διάφορους επαγγελματικούς κλάδους. Δημιουργεί θέσεις εργασίας. Στηρίζει με την κοινωνική του προσφορά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Έτσι, δίνει το παράδειγμα και βάζειτο δικό του λιθαράκι για την οικονομική πρόοδο της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σαμουηλίδου 5
Λάρισα
41448
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2410 554650
2410 556230

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter