ΕΛΤΑ Courier

Πληροφορίες

Το προφίλ μας

Η ΕΛΤΑ Courier είναι Ανώνυμη Εταιρία, που ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών – courier services. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ και αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη στις ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου, στους περισσότερους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της ΕΛΤΑ Courier είναι η καθιέρωση του ονόματός της ως συνώνυμου της ποιότητας και του υψηλού επίπεδου παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO.9001/2008 και επίσης διαθέτει πιστοποίηση για τη μεταφορά ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Το Όραμά μας

Να είμαστε η πρωτοπόρα και εξειδικευμένη εταιρία στις ταχυμεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα, προσφέροντας ποικίλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες και προϊόντα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών, με ταχύτητα, ποιότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία.

Οι Αξίες μας

Προτεραιότητά μας, η επιχειρησιακή ανάπτυξή μας να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καινοτομία, την πρωτοπορία και την αξιοπιστία.
Αρχή μας, να «μεγαλώνουμε» με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τους πελάτες, το ανθρώπινο δυναμικό μας, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Αποστολή μας, εσείς!

Η στρατηγική μας

Σύμφωνα με το marketing plan της εταιρείας για την τριετία 2017-2019, η στρατηγική είναι αναπτυξιακή, επεκτατική, ισχυροποίησης και διαχρονικής προοπτικής. Ο προσανατολισμός της θα είναι τόσο στις υφιστάμενες όσο και σε νέες αγορές. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. Βουλιαγμένης 115-117
Αθήνα
11680
Ελλάδα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 6073000
210 6073100

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter