Vivechrom

Πληροφορίες

Η Vivechrom, μέλος της AkzoNobel, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και συνεχίζει την ανοδική της πορεία με μοντέρνα οργάνωση, δυναμική ομάδα διοίκησης και ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό 217 εργαζομένων. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων στην Μάνδρα, Αττικής καθώς επίσης  και το μεγαλύτερο  δίκτυο διανομής με περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης, εξυπηρετώντας κάθε γωνιά της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.
 
Η Vivechrom παράγει μία πλήρη σειρά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς σε οικοδομικά χρώματα, συνδυάζοντας εξαιρετική απόδοση, ευκολία εφαρμογής, μεγάλη αντοχή και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Προϊόντα οικολογικά, Προϊόντα για τοίχους, χρώματα για ξύλα, χρώματα για μέταλλα, βερνίκια ξυλοπροστασίας, ειδικά χρώματα και διαλυτικά.
 
Το όραμά μας στη Vivechrom είναι να είμαστε η Νο1 εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και επενδύοντας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, βελτιώνοντας τη ζωή των πελατών της, συνεισφέροντας στο Κοινωνικό Σύνολο και  προσθέτοντας αξία στους συνεργάτες της και τους μετόχους.
 
Βασικές αρχές λειτουργίας της Vivechrom είναι η Ασφάλεια, η Ακεραιότητα και η Βιώσιμη Ανάπτυξη. Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας εκτελούνται με γνώμονα τις αξίες της:

  • Εστίαση στον πελάτη
  • Ομαδικότητα/ Νικάμε μαζί
  • Πάθος για την τελειότητα
  • Τήρηση των δεσμεύσεων

Η Vivechrom είναι μία περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία, πιστή στη δέσμευσή της «Να προστατεύει το περιβάλλον, αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη δραστηριότητα και τα προϊόντα της», συμμετέχοντας στο εθελοντικό πρόγραμμα Product Stewardship της AkzoNobel που αφορά στην Υπεύθυνη Διαχείριση των Προϊόντων της σε όλο τον κύκλο ζωής τους.
 
Επιπρόσθετα, η κοινωνική υπευθυνότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βούληση της Vivechrom να λειτουργεί «ως υπεύθυνος πολίτης», καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καλών πρακτικών με αποδέκτες τις τοπικές κοινότητες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, ευπαθείς κοινωνικές μονάδες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και πολιτιστικούς οργανισμούς.
 
Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η Vivechrom υλοποιεί στην Ελλάδα την παγκόσμια πρωτοβουλία της AkzoNobel «Το Δικό σας Κοινωνικό Πρόγραμμα», που στόχο έχει να ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή του προσωπικού της στα κοινά.
 
Ως ακρογωνιαίος λίθος, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων. Στοχεύουμε συστηματικά στο να έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους, με τις κατάλληλες εμπειρίες, στο σωστό χρόνο και στις κατάλληλες θέσεις, προσφέροντας δίκαιες ανταμοιβές.
 
Η Vivechromδιατηρεί ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο βασισμένο στις Αρχές και τις Αξίες της, προάγει την ηγεσία, την επιχειρηματικότητα, την ατομική υπευθυνότητα και την ομαδικότητα.  
Σε αυτό το πλαίσιο, η Εταιρία μας εφαρμόζει τα πιο σύγχρονα συστήματα Αξιολόγησης της Απόδοσης και Ανάπτυξης Ταλέντων, Ανταμοιβών και Παροχών, καθώς επίσης δίνει ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης σε ένα διεθνές περιβάλλον, με συνεχή εκπαίδευση και συμμετοχή σε καινοτόμα προγράμματα.
 
Πιστοποίηση ποιότητας
  • Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008
  • Συμμόρφωσης Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης EN ISO 14001:2004
  • Συμμόρφωσης Συστήματος Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία 1801: 2008 OHSAS 18001:2007
  • Επικυρωμένο σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου, σύμφωνα με EMAS (1221/2009 /ΕΚ)
  • Ενοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με Τεχνική Προδιαγραφή  PAS99:2012
  • Μέλος του EBEN.GR,  δηλαδή του Ελληνικού Τμήματος της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης European Business Ethics Network
 
Διακρίσεις
 
2011  «Recognised for Excellence-5 stars» του επιχειρηματικού μοντέλου αριστείας EFQM
2011  Βραβείο για το εργασιακό περιβάλλον «Best Work places 2011»
2013  «AkzoNobel TakeCare Safety Recognition Award» για την εξαιρετική απόδοση στον τομέα της ασφάλειας
2013  «Business Ethics Excellence» - Χρυσή διάκριση από το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (ΕΒΕΝ)
2014  «Social-Environmental Ethical Governance» - διάκριση από το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (ΕΒΕΝ)
2014  The “RECOGNISED FOR EXCELLENCE Award-5 stars” of the EFQM Model
2014  Τιμητική διάκριση για τη Vivechrom για τη «Συνέπεια Επιδίωξης της Αριστείας» από την ΕΕΔΕ
2014-16  Vivechrom True Leader by ICAP
2015-17  Diamonds of the Greek Economy  – Διάκριση επιχειρηματικής αριστείας
2017  Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας – της Βιομηχανίας Χρωμάτων, DIRECTION Business Network
2017  Αιωνόβια Brands, βράβευση για τα 85 χρόνια της Vivechrom, BUSINESS REWIEW


- Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ; 
Μια εκ των τεσσάρων αξιών της εταιρείας μας είναι « ο εστιασμός στον Πελάτη». Είναι αυτονόητο ότι η συμμετοχή μας σε ένα θεσμό που στοχεύει στην ανάπτυξη και προώθηση  της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών μας και των καταναλωτών, θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περεταίρω την οργάνωσή μας, τις διαδικασίες μας, τα συστήματά μας και να χτίσουμε την κουλτούρα που απαιτείται για να βιώσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο αυτή την αξία.

- Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;
Η έλλειψη προσωπικών εμπειριών δεν μας επιτρέπει να εκφράσουμε εμπεριστατωμένη άποψη για το μέχρι σήμερα έργο του ΕΙΕΠ. Πιστεύουμε ότι εάν παραμείνει πιστό στο όραμά του και στη στρατηγική του, θα έχει σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη των μελλών του στο μέλλον.

- Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;
Μια σημαντική συνισταμένη στην κατάκτηση της ηγετικής θέσης στον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων, είναι η πελατοκεντρική μας προσέγγιση η οποία είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη στο όραμα της Vivechrom και εφαρμόζεται καθημερινά από όλους και σε κάθε μας ενέργεια. Στόχος μας είναι να δίνουμε χρώμα στην καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και να βελτιώνουμε την ζωή τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Θέση Βαθύ Πηγάδι
Μάνδρα Αττικής
19600
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
801 11 55 600

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter