Data Communication A.E.

Πληροφορίες

 

Η Εταιρεία

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιρειών πληροφορικής, όσον αφορά στις εγκαταστάσεις επιχειρησιακού λογισμικού και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία.

Η εταιρεία διαθέτει 2 τομείς δραστηριότητας:

  • Ανάπτυξη ιδιοπαραγόμενου λογισμικού Επιχειρησιακής και Λογιστικής Διαχείρισης, καθώς και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας
  • Δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων κάθετων αγορών και υλοποίηση έργων βασισμένων σε εφαρμογές ERP, CRM, Document Management της Microsoft, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με σύνθετες ανάγκες

Η Data Communication απασχολεί 150+ έμπειρα στελέχη στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα και στα υποκαταστήματα Βορείου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη και Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Το δίκτυο διανομής της Data Communication περιλαμβάνει περισσότερους από 100 συνεργάτες πανελλαδικά που έχουν πιστοποιηθεί για την τεχνογνωσία τους και δραστηριοποιούνται στην προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας.

Η Data Communication διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 τόσο για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εφαρμογών λογισμικού, όσο και για τις διαδικασίες προώθησης των εφαρμογών και υποστήριξης των πελατών της.

Επιπλέον, για τη διαχείριση έργων λογισμικού καθώς και τη διασφάλιση της ποιότητας διαδικασιών και παραδοτέων, η εταιρεία εφαρμόζει τη μεθοδολογία Sure Step της Microsoft, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων.

 

Συνεργασία με Microsoft

Η Data Communication έχει συνάψει από το 2004 στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft, ως Μicrosoft Gold Partner, που υλοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Προώθηση και υποστήριξη των λύσεων για επιχειρήσεις της Dynamics 365 και ειδικότερα του Microsoft Dynamics NAV και του Dynamics CRM
  • Δημιουργία της λύσης Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV και συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα ενός κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία της Data Communication, παρέχoντας όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις. Η συγκεκριμένη λύση ήταν η 1η στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη και η 32η παγκοσμίως που έλαβε από τη Microsoft την ανώτατη τιμητική πιστοποίηση "Certified for Microsoft Dynamics" (CFMD), το 2008
  • Δημιουργία λύσεων για κάθετες αγορές υλοποιημένων στις πλατφόρμες: Microsoft Dynamics NAV, Dynamics CRM και Microsoft SharePoint
  • Χρήση των τεχνολογιών της Microsoft και των εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού .net. Ενσωμάτωση της σχεσιακής βάσης δεδομένων Microsoft SQL Server στα ιδιοπαραγόμενα προϊόντα λογισμικού της Data Communication: WinEra ERP, Academia Financials, Premium HRM
  • Χρήση των cloud υπηρεσιών Microsoft Azure

 

Φιλοσοφία Ποιότητας & Εξυπηρέτησης

O πελάτης είναι η κύρια προτεραιότητα της Data Communication. Φροντίζει να βρίσκεται «δίπλα του κάθε στιγμή, με απόλυτη συνέπεια» αποσκοπώντας στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του, μέσα από την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών, τη συνεχή αναβάθμιση του λογισμικού και το έμπειρο, άριστα καταρτισμένο προσωπικό, που δίνει άμεση λύση σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί.

Η πελατοκεντρική αντίληψη της Data Communication εκφράζεται με την πολιτική ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του πελάτη «Customer Care 360˚», η οποία αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα «συστήματα» εξυπηρέτησης πελατών για τον κλάδο της τεχνολογίας. Περιλαμβάνοντας ένα εκτενές πλέγμα δράσεων και πρωτοβουλιών, εξασφαλίζει ότι ο πελάτης αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μας, προς όφελος της επιχείρησής του.

 

Δυναμική Πορεία Εξέλιξης

Η προσήλωση στην ποιότητα, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων και των υπηρεσιών, η επένδυση στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, με 6 εθνικές και 1 ευρωπαϊκή διάκριση στο διαγωνισμό Best Workplaces, συνιστούν τους κύριους συντελεστές επιτυχίας της Data Communication. Από την ίδρυση της, το 1987, έως σήμερα η εταιρεία διαγράφει μια σταθερά ανοδική τροχιά ανάπτυξης, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας στους πελάτες της, αλλά και ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους της.

Για εμάς, στην Data Communication, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μετά 30 χρόνια λειτουργίας, και παρά τις προκλήσεις του οικονομικού περιβάλλοντος, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε, αποτελώντας πρότυπο επιχειρηματικής λειτουργίας για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Π.Τσαλδάρη & Ζαΐμη 2
Μελίσσια
15127
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
801 1000 801
210 80 40 408

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter