ΤΝΤ Express

Πληροφορίες

Η ολλανδική εταιρεία ΤΝΤ Express κατέχει ηγετική θέση στον κλάδοδραστηριοποίησής της σε παγκόσμιο επίπεδο παρέχοντας υψηλής ποιότηταςυπηρεσίες ταχυμεταφορών. Αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορώνστην Ευρώπη διαθέτοντας 30.329 οδικά οχήματα και 50 εμπορικάαεροσκάφη καθώς και ένα ‘πόρτα-πόρτα’ εναέριο και οδικό δίκτυοταχυμεταφορών από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Το παγκόσμιο δίκτυό τηςαριθμεί 2.653 διαμετακομιστικούς σταθμούς και γραφεία, ενώ η εταιρείαδραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες απασχολώντας 70.000εργαζομένους παγκοσμίως και εξυπηρετώντας το 99,9% της παγκόσμιαςοικονομίας.
Η ΤΝΤ Express δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1989. Στη διάρκεια τηςεικοσαετούς και πλέον πορείας της, η TNT Express Ελλάδος έχει αναδειχθεί σεσημαντική δύναμη στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών, ανταποκρινόμενη μεευελιξία και αποτελεσματικότητα στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Έχεικαθημερινή σύνδεση με το Ευρωπαικό Αεροπορικό (Λιέγη, Βέλγιο) και ΟδικόΔίκτυο (Άρνεμ, Ολλανδία) της ΤΝΤ. Από τον Απρίλιο του 2008 λειτουργεί σευπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής, ενώ διαθέτει 6υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Μαρκόπουλο, Αεροδρόμιο Σπάτα, Πειραιά,Μαρούσι, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης).

Πιστοποιήσεις και διακρίσεις

Η TNT Express Ελλάδος, δε λειτουργεί μόνο με γνώμονα την επιχειρηματική τηςανάπτυξη αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών της καθώς και τη μείωση τωνπεριβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τη δραστηριότητά της και τησυνεχή ανάπτυξη των εργαζομένων της σε θέματα για τα οποία έχει αποκτήσειμία σειρά από σημαντικές πιστοποιήσεις (Investor in People, Best Workplaces 2006, ISO 14001:2004 & ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007).
Η ΤΝΤ ExpressΕλλάδος έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν ως ‘Investor in People’ για την επιτυχία και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη των ανθρώπωντης σε συνάρτηση με την εταιρική στρατηγική ενώ ήταν η μόνη ελληνική εταιρείαπου το 2007 διακρίθηκε με ένα Ευρωπαϊκό Βραβείο υψηλής αναγνώρισης στονΕυρωπαϊκό Επιχειρηματικό χώρο, το βραβείο Ανάπτυξης και ΕνεργούςΣυμμετοχής Ανθρώπινου Δυναμικού’ από το EFQM.
Το Μάιο του 2012, η ομάδα της ΤΝΤ ExpressΕλλάδος στην πρώτη της συμμετοχήστη διοργάνωση του Παγκόσμιου Διαγωνισμού DriveMeChallenge, απέσπασε τη2η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η θέση στην οικολογική οδήγηση,σημειώνοντας κατανάλωση 5lt/100 kmμε ένα μεγάλου μεγέθους Van. Τέλος,μόλις το Νοέμβριο του 2012, η ΤΝΤ Express Ελλάδος διακρίθηκε με το βραβείοστην κατηγορία ‘Σχέσεις με ΜΜΕ’ στην πρώτη διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards που διοργάνωσε η Ε.Ε.Δ.Ε.

Κοινωνικά Υπεύθυνος Οργανισμός

Ως διεθνής οργανισμός, η ΤΝΤ αντιλαμβάνεται την ευθύνη που έχει απέναντι στονκόσμο και την κοινωνία που δραστηριοποιείται.
Τον Αύγουστο του 2007, η ΤΝΤ εγκαινίασε το πρόγραμμα PlanetMe το οποίοεπανασχεδιάζει τις λειτουργίες της σε όλο τον κόσμο με στόχο τη μείωση τουπεριβαλλοντικού της αποτυπώματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εφαρμογήςτου PlanetMeαποτελεί το γεγονός ότι όλη η ηλεκτρική ενέργεια πουχρησιμοποιείται για τη λειτουργία των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στηνΟλλανδία, , προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, το διεθνέςΠρόγραμμα με τίτλο «Kωδικός Πορτοκαλί» (CodeOrange),εκφράζει τηνουσιαστική δέσμευση της εταιρείας για μείωση των εκπομπών του CO2 πουκαλύπτει όλες τις πλευρές της επιχείρησης, τόσο του στόλου των οχημάτων όσο και των υπόλοιπων εταιρικών αυτοκινήτων. Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο, σεδιεθνές επίπεδο, τη βελτίωση κατά 45% του δείκτη CO2 ως το 2020, σεσύγκριση με το 2007 και η ΤΝΤ ExpressΕλλάδος προσπαθεί να συμβάλλει με τομέγιστο δυνατό τρόπο.

Εστίαση στη μακροχρόνια δέσμευση

Από την ίδρυσή της το 1946 μέχρι και σήμερα, η ΤΝΤ έχτισε τη φήμη της μεβάση τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν κάθε αποστολή: με ιδιαίτερηαφοσίωση και ενδιαφέρον, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάσει στην ώρα της, κάθεφορά. Η ασφάλεια μεταφοράς της κάθε αποστολής, οι tailor made υπηρεσίες, τοολοκληρωμένο εναέριο και οδικό δίκτυο μαζί με την προσωπική επαφή και τηνεγγύηση του ονόματος της ΤΝΤ, αποτελούν μόνο μερικά από αυτά που μπορεί νααπολαύσει κάποιος στη συνεργασία του με την εταιρεία και να ‘ζήσει’ τη μοναδικήΠορτοκαλί Εμπειρία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Φλέμινγκ, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου
Μαρκόπουλος Αττικής
19003

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter