Αττική Οδός

Πληροφορίες

 

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.

Η εταιρία Αττικές Διαδρομές A.E. έχει αναλάβει την συντήρηση, λειτουργία της Ελεύθερης Λεωφόρου Ελευσίνας - Σταυρού - Σπάτων και Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού "Αττική Οδός".

Είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας είσπραξης των διοδίων και έχει την ευθύνη της εφαρμογής της εμπορικής πολιτικής η οποία περιλαμβάνει την πώληση των συνδρομητικών πακέτων, την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Μέσω του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας (Κ.Δ.Κ.) ελέγχει και διαχειρίζεται την κυκλοφορία στην Αττική Οδό και ενημερώνει τους οδηγούς για τις κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν στον δρόμο μέσω πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων. Το Κ.Δ.Κ. είναι επίσης λήπτης όλων των μηνυμάτων που αφορούν πιθανό πρόβλημα στην κυκλοφορία ή σε μεμονωμένα οχήματα. Με τις ειδικές ομάδες, που διαθέτει, επεμβαίνει αποτελεσματικά οπουδήποτε του ζητηθεί, προσφέροντας υπηρεσίες βοήθειας σε οχήματα και οδηγούς, υπηρεσίες καθαρισμού της Οδού από εμπόδια και υπηρεσίες σήμανσης.

Η εταιρία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Συντήρησης, υπεύθυνο για την διατήρηση υψηλού επίπεδου λειτουργίας και ασφάλειας του έργου. Η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα με το παραπάνω αντικείμενο. Πρωτοπορεί σε ζητήματα τεχνογνωσίας αναφορικά με την λειτουργία και συντήρηση αυτοκινητοδρόμων και ιδιαίτερα, των αυτοχρηματοδοτούμενων.

Ο Όμιλος συμμετέχει στην ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. με ποσοστό 17,4 %

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

41,9 χλμ. Αττικής Οδού
Παιανία
19002
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2106682000
2106635578

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter