ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Πληροφορίες

Η ΚΑΥΚΑΣ παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη και σημαντική εξέλιξη τα τελευταίαχρόνια, αποτελώντας μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες. Κορυφαία σεπωλήσεις στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού στη χώρα μαςαπασχολεί πάνω από 700 άτομα, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 320προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.500 πελάτες σε καθημερινήβάση.

Η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίεςστους πελάτες της. Το σύγχρονο Πανελλαδικό Δίκτυο των Καταστημάτων πουδιαθέτει, αυξάνεται συνεχώς με κύριο στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση όλο καιπερισσότερων περιοχών. Το Τμήμα Πωλήσεων B2B απαρτίζεται από 15 account managers που εστιάζουν στην άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση τωναιτημάτων των πελατών της εταιρείας. Διερευνώντας τις υπάρχουσες ανάγκες τωνπελατών και παρακολουθώντας την πρόοδο του κάθε αιτήματος, μαζί με τοτμήμα B2B Presales που αποτελείται από 12 Presales Engineers & 17 ΤεχνικούςΥποστήριξης, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε κάθε πελάτη.

Το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού της Καυκάς σχεδιάζει και προτείνει έναολοκληρωμένο και ευέλικτο σύνολο λύσεων, που αναβαθμίζει ποιοτικά την κάθεεγκατάσταση. Το Τμήμα Engineering, σχεδιάζει διαφοροποιημένες εφαρμογές μεστόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης για τον κάθε πελάτη, τηνευελιξία και ευκολία στην εφαρμογή για τον εγκαταστάτη και τη λειτουργικήαξιοπιστία της εγκατάστασης για το χρήστη. Οι 2 Μονάδες Κατασκευής ΗλεκτρικώνΠινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη σχεδιάζουν και παράγουν ποιοτικά προϊόντα-πίνακες διανομής χαμηλής και μέσης τάσης, σύμφωνα με τις ιδιαίτερεςπροδιαγραφές για κάθε έργο.

Όραμα της ΚΑΥΚΑΣ είναι να αποτελεί την κορυφαία και αδιαμφισβήτητη επιλογήτου επαγγελματία καθώς και του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού στην αγοράηλεκτρολογικού εξοπλισμού μέσω της διαφοροποιημένης αξίας που επιτυγχάνεταιμεταξύ άλλων και διαμέσου της παροχής όσο το δυνατόν ποιοτικά καλύτερηςεξυπηρέτησης πελατών

Στοιχεία Επικοινωνίας

1ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου
Παιανία
19002
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
216 300 3000
216 300 3100

Σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter