Η ΦΙΛΗΣ Glass® είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων και σε συνέχεια της μακροχρόνιας και πολύ επιτυχημένης πορείας στο χώρο από το 1970 μέχρι και σήμερα, προσφέρει μέσα από την ιστορία, τη κουλτούρα και τον επαγγελματισμό της, την ασφάλεια της απόλυτης εξυπηρέτησης και των ολοκληρωμένων λύσεων γύρω από το κρύσταλλο.

Η ποιότητα και η εξειδίκευση χαρακτηρίζουν όχι μόνο τις υπηρεσίες της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος, αλλά και το διευρυμένο σύνολοπαροχών που μόνο η ΦΙΛΗΣGlass® προσφέρει όπως η αποκατάσταση γρατζουνιών κρυστάλλων, η επισκευή & αντικατάσταση γρύλων θυρών, οι ανταλλακτικοί καθρέφτες, οι υαλοκαθαριστήρες, οι μεμβράνες και η τοποθέτηση ελαστικών σε πόρτες και πόρτ-μπαγκάζ. Οι σύγχρονες τεχνικές, το έμπειρο προσωπικό, αλλά πολύ περισσότερο η γνώση και η δυνατότητα προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις της ελληνικής αγοράς είναι κάποιοι απ’ τους παράγοντες που καταστούν την εταιρία ευέλικτη, φερέγγυα και αξιόπιστη απέναντι στις ασφαλιστικές εταιρίες, τα μεσιτικά γραφεία, τους πράκτορες, τις εταιρίες με στόλους οχημάτων, όπως και στους τελικούς οδηγούς.

Τα γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ), τα υλικά ανώτερης ποιότητας, τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, καθώς και η τεχνική κατάρτιση, επισφραγίζονται με Γραπτή Πιστοποίηση & Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Μέσω του 24ωρου τηλεφωνικού μας κέντρου, της δυνατότητας κλεισίματος ραντεβού στην ιστοσελίδα μας, των πλήρως εξοπλισμένων κινητών μας μονάδων, αλλά και ενός ολοκληρωμένου δικτύου πανελλαδικής κάλυψης, η ΦΙΛΗΣ Glass® δεσμεύεται απέναντι στον πελάτη και τους συνεργάτες της για την άμεση, ανθρώπινη και προσωπική εξυπηρέτησηπου προσφέρει, καλύπτοντας παράλληλα τη σημερινή ανάγκη του κάθε Έλληνα επαγγελματία ή ιδιώτη να βρίσκει την ποιότητα στην πραγματική της τιμή.

Η προσήλωσή μας στην επισκευή όπου αυτή είναι εφικτή και όχι στην αντικατάσταση, σε συνδυασμό με τον πολύ ανταγωνιστικό τιμοκατάλογό μας, δίνει το προνόμιο της παροχής του χαμηλότερου Μέσου Κόστους ανά ζημιά που υπάρχει στην Ελληνική Αγορά σήμερα,υποστηρίζοντας και βοηθώντας έτσι την Ασφαλιστική Εταιρία να ελέγχει και να συγκρατεί τα κόστη της στο κομμάτι της κάλυψης της θραύσης κρυστάλλων.

Η εταιρία μας, έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την εμπειρία και την αμεσότητά της, θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας προσωπικής σχέσης με τον πελάτη και τους συνεργάτες της,όπου κανένα πρόβλημα δεν είναι πολύ μικρό, κανένας πελάτης της απλά ένας αριθμός, καμιά περίπτωση απλή «υπόθεση ρουτίνας». Και αυτό την έχει κάνει ήδη να ξεχωρίζει μέσα από το σύνολο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 24ΩΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Σερρών 83, Αθήνα, Τ.Κ.: 104 41
Τηλ.: 213 333 5555
info@filisglass.com
http://www.filisglass.com