Σχετικά με τον Όμιλο DRUCKFARBEN

Ο Όμιλος DRUCKFARBEN είναι ένας Όμιλος Εταιριών που δραστηριοποιείται διεθνώς στους κλάδους μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας, οικοδομικών χρωμάτων και εξοικονόμησης ενέργειας. Ειδικότερα, δραστηριοποιείται στην αγορά εύκαμπτης συσκευασίας, μέσωπαραγωγής και εμπορίας μελανιών Φλεξογραφίας & Βαθυτυπίας και εμπορίας διαλυτικών και πρόσθετων για διάφορες εφαρμογές στη συσκευασία τροφίμων, πλαστικές σακούλες, χαρτοκιβώτια και συναφή προϊόντα. Στον τομέα των χρωμάτων, παράγει και εμπορεύεταιπροϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων με το εμπορικό σήμα KRAFT PAINTS και προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας /εξωτερικής θερμομόνωσης με το εμπορικό σήμα BIOCLIMA. Ο Όμιλος έχει σημαντική και διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία στηνΑνατολική και Κεντρική Ευρώπη μέσω θυγατρικών εταιριών σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κύπρο, είτε μέσω αντιπροσώπων σε Μάλτα, Τουρκία, Τυνησία, Λίβανο, Ουγγαρία,Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία και με πωλήσεις στη Δυτική και Β. Αφρική και χώρες του Κόλπου. Στη Δυτική Αφρική, η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Νιγηρία και στις γείτονες χώρες της Οικονομικής Κοινότητας Δυτικοαφρικανικών Κρατών (ECOWAS). Στη στρατηγικήτου Ομίλου DRUCKFARBEN περιλαμβάνεται και η επέκταση των εξαγωγικών του δραστηριοτήτων σε νέες χώρες, οι οποίες θα υποστηρίζονται από ένα ισχυρό δίκτυοτοπικών συνεργατών.

**************************************************


1. Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ωςμέλος του ΕΙΕΠ;

Η εξέλιξη της κατανόησης της συμπεριφοράς των πελατών συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη και τη διάδοση σε έναν οργανισμό μιας νοοτροπίας που επικεντρώνεται στονπελάτη. Η εταιρεία, έχοντας θέση ως στόχο την ενίσχυση να πετύχει αριστεία σε κάθεσημείο επαφής με τους πελάτες της έκρινε ότι το ΕΙΕΠ μπορεί να γίνει σύμμαχος της στην επίτευξη αυτού του στόχου.

2. Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας –από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Το έργο του ΕΙΕΠ είναι πολύ ενδιαφέρον και αγγίζει πολλές πτυχές της εξυπηρέτησης πελάτων αλλά και πολλών stakeholders μια εταιρείας. Προσδοκούμε ότι η εστίαση του ΕΙΕΠ θα αφορά τη διαδρομή που ακολουθείται για τη δημιουργία ενός πελατοκεντρικού οράματος για όλα τα μέλη και εργαλεία για την επίτευξη αυτού του οράματος.

3. Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

H βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι ένας από τους πυλώνες της στρατηγικής ανάπτυξης της του Ομίλου DRUCKFARBEN και ειδικά της KRAFT Paints δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της μέσω καινοτόμων λύσεων. Συνδυάζοντας το πελατοκεντρικό και τεχνολογικό προφίλ της KRAFT Paints, η εταιρεία στοχεύει να δημιουργεί πραγματική αξία για τον πελάτη. Το προγράμματος πιστότητας KRAFT PRO APP, είναι μια από της ενέργειες για την η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών καθώς και για την επιβράβευσή τους για τη συνολική προτίμηση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Λεοφόρος Μεγαρίδος, Ασπρόπυργος
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5519300
Φαξ 2105519301
https://www.druckfarbengroup.com