Η εταιρία VIOSPIRAL AEBE ιδρύθηκε το 1974 από τους αδερφούς Χρυσόστομο και Νικόλαο Νατσακάκο, και από το 1990 στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριό της, συνολικής επιφανείας 3200 m² στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Στην πορεία της εταιρίας μεγάλοι Ευρωπαϊκοί και Αμερικάνικοι οίκοι έχουν εμπιστευτεί την αποκλειστικότητα εισαγωγής και πώλησης των προϊόντων τους, η οποία διαθέτει άρτιο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα μέσω 1500 καταστημάτων χονδρικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων γνωστών αλυσίδων λιανικής. Τα τελευταία έτη η Viospiral δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των εξαγωγών, προωθώντας με επιτυχία τα προϊόντα παραγωγής της στις διεθνείς αγορές.

Η φήμη της εταιρίας έχει “χτιστεί” σε μεγάλο βαθμό από τα σπιράλ συνδέσεως και λουτρού τα οποία κατασκευάζει στις σύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις της, με τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Διαρκώς εξελισσόμενη η Viospiral επενδύει σε νέα μηχανήματα έχοντας σαν όραμα την αναβάθμιση των ελληνικών προϊόντων. Έτσι το 2016 ξεκινά με πυρετώδεις ρυθμούς την διαδικασία διεύρυνσής της εντάσσοντας στο παραγωγικό της δυναμικό και την Modea Rubinetteria (με δυναμική δραστηριοποίηση στον σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας μπαταριών) που θα αποτελέσει μαζί με τα σπιράλ τα προϊόντα που θα την εδραιώσουν ως μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές εταιρείες στον ελλαδικό χώρο. 

Κεχαγιά 10 & Μιαούλη, Αγ.Ι.Ρέντης, T.K.: 18233
Τηλ.: 210 42 04 777
Fax: 210 42 01 392
info@viospiral.gr
http://www.viospiral.gr