Εξασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλών επιδόσεων για τους συνεργάτες της και ενεργώντας proactively για την εκπλήρωση των επιχειρηματικών τους αναγκών, η Generation Y - International eBusiness Hub κατέχει ηγετική θέση στους τομείς του e-commerce και του digital transformation. Υπηρετώντας το όραμα της συν-δημιουργίας του ψηφιακού μέλλοντος, επενδύει στρατηγικά στην ανάπτυξη και την ευημερία των συνεργατών της, δημιουργώντας ισχυρές, δια βίου σχέσεις.

Στην 20ετή πορεία έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε leader στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς έχει υλοποιήσει τα περισσότερα επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ διατηρεί και εκτενές πελατολόγιο στο εξωτερικό, τα οποία με τις καινοτομίες που περιλαμβάνουν, τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς, αποτελούν ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις προς τους συνεργάτες μας, σε επίπεδο όγκου πωλήσεων με παράλληλα χαμηλά λειτουργικά κόστη. Παρέχοντας υπηρεσίες σε 24 χώρες σ’ όλο τον κόσμο και λειτουργώντας γραφεία σε 10 απ’ αυτές, ειδικευόμαστε στη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών καταστημάτων και Β2Β εφαρμογών, καθώς και την προώθησή τους μέσω δημιουργικών και στοχευμένων ενεργειών digital marketing, εξατομικευμένων για τον κάθε συνεργάτη της.

Με την πολυετή εμπειρία και περισσότερα από 2.500 projects, η Generation Y έχει αναπτύξει 9 business units: Έρευνα Αγοράς, Design, Development, Mobile, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Data Analysis & Reporting, Insurance. 

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Generation Υ συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων:

  • Σχεδίαση και υλοποίηση έρευνας αγοράς (πρωτογενής & δευτερογενής),

  • (Digital) business consulting & strategy,

  • Tailor-made web design,

  • Custom web development,

  • Custom web applications,

  • Σχεδίαση και υλοποίηση προσωποποιημένου digital marketing plan,

  • Σχεδίαση και υλοποίηση social media strategies,

  • Σχεδίαση και υλοποίηση branding campaigns (phygital, digital activations),

  • Strategic search engine optimization,

  • Custom mobile applications.

Ως Generation Y, η ποιότητα, η εξειδίκευση των συνεργατών και το παραγωγικό αποτέλεσμα είναι βασική φιλοσοφία της μεθόδου λειτουργίας μας. Η αποτελεσματικότητα και η απόδοση των υπηρεσιών μας, μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα την επέκταση των εργασιών της εταιρείας, πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, και σε άλλες χώρες, όπως η Μεγάλη Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Μέση Ανατολή και χώρες της Ευρώπης.

Ενδεικτικά, το εκτενές διεθνές portfolio μας περιλαμβάνει συνεργασίες με τη Marriott Hotels & Resorts, την Alumil SA, τη Megatek SA, το Middle East Economic Survey, το Johns Hopkins University, το Προξενείο του Παναμά, τη Lapin House, την Toi&moi, τα Hellenic Duty Free Shops, το Pharmacy295, τo Συνεταιρισμό Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN, την Berling, τη Sugarfree, το CEO Clubs Greece, την Kosmocar ανάμεσα σε άλλες.

Οι επιδόσεις αυτές ήρθαν ως άμεση συνέπεια της διαφορετικότητας με την οποία προσεγγίζουμε την εκάστοτε συνεργασία. Συγκεκριμένα, έχουμε επιλέξει η προσέγγισή μας τόσο κατά τη σχεδίαση και υλοποίηση του project, όσο και κατά την προώθησή του, να περνάει μέσα από την εμπορική και επιχειρηματική οπτική γωνία της επένδυσης του συνεργάτη μας. Έτσι, προχωράμε σε εις βάθος ανάλυση των επιχειρηματικών αναγκών/στόχων του (assessement phase), προκειμένου η υλοποίηση να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουμε τη μέγιστη απόδοση στους στόχους που θα έχουμε θέσει μαζί του.

Η εξατομικευμένη κατασκευή (customized) βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες του συνεργάτη, καθώς και η ταυτόχρονη ενασχόληση πολλαπλών επαγγελματιών του χώρου (σύμβουλοι ηλεκτρονικών επιχειρήσεων, SEO specialists, web designers, web developers, copywriters κ.ά.) εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα, σε οποιοδήποτε επιτήδευμα και κλάδο δραστηριοποίησης του συνεργάτη μας.

Σημαντικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας είναι η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του project  (με παρουσιάσεις και αναλύσεις των στατιστικών στοιχείων πωλήσεων της ηλεκτρονικής επιχείρησης του εκάστοτε συνεργάτη μας, άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη, ανάλυση των στόχων και καθορισμό νέων) μιας και πρωτεύων στόχος είναι η δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης, με αποτέλεσμα μια μακροχρόνια συνεργασία που θα αποφέρει ανάπτυξη στο συνεργάτη μας (business growth).

Οι τρεις εκφράσεις που μας χαρακτηρίζουν: eBusiness Experts, Performance Oriented, Results Driven.

95-97 Amfitheas Ave.
& Ag. Triados 36, 175 62
Paleo Faliro, Athens
Tel.: 210 93 13 200
sales@generation-y.gr
http://www.generation-y.gr