Η SIXT δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητικότητας από το 1912. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες και 2.200 σταθμούς παγκοσμίως, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών mobility, τόσο βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων όσο και μακροχρόνιας μίσθωσης, για εταιρείες και ιδιώτες.

Στην Ελλάδα, η SIXT έχει παρουσία από το 1998, ενώ, από το 2018 αποτελεί μέλος του Ομίλου Μοτοδυναμική. Με σταθμούς στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων (Sport, Sedan, SUV, Luxury, Pick-Up, E-Vehicles κ.α.).

Αξιοποιώντας το δίκτυο της SIXT, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο που του ταιριάζει, επιλέγοντας ένα από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της αγοράς, στις πιο συμφέρουσες τιμές και με το αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας που διακρίνει την εταιρεία.

Το χαρτοφυλάκιο της SIXT έχει δομηθεί γύρω από 3 βασικούς άξονες, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη:

  • SIXT Rent a Car: Βραχυχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου από μία μέρα έως έναν μήνα
  • SIXT+: Μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτου από έναν μήνα και για όσο χρόνο επιθυμεί ο πελάτης
  • SIXT Leasing: Μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου που απευθύνεται τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες

Μένοντας πιστή στο όραμά της για συνεχή εξέλιξη και μετασχηματισμό, η SIXT προσφέρει καθημερινά ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις, μετατρέποντας την μετακίνηση σε μία μοναδική εμπειρία για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το leasing.sixt.gr

 

Γερμανικής Σχολής 10, 15123, Μαρούσι
Τηλ.: 2106293500
E-mail: reservations@sixt.gr
https://www.sixt.gr