Με εμπειρία και τεχνoγνωσία άνω των 70 χρόνων, η ΜΑΤΑΛΩΝ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις εισαγωγής και διανομής ειδών σχολείου, γραφείου και τεχνολογίας. Με συνέπεια και σεβασμό προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους επαγγελματίες του βιβλιοχαρτοπωλείου, χτίζοντας σταθερές σχέσεις συνεργασίας.

Διασφαλίζουμε αποκλειστικές συνεργασίες με τα πιο γνωστά brands τις παγκόσμιας αγοράς, όπως η Pilot, η Deli, η Miquelrius, η Toshiba και άλλες, ενώ διερευνούμε συνεχώς τις επιλογές μας με καινοτόμα προϊόντα, ενισχύοντας την ευελιξία, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των συνεργατών μας.

Με νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο 4.500 τ.μ. και με 12.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας επώνυμα σχολικά προϊόντα και είδη γραφείου στους εμπόρους όλης της χώρας, εστιάζοντας στην αξιόπιστη διανομή και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 

********************************

 

  • Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Γιατί επιθυμούμε σαν Οργανισμός:

  • Την απόκτηση εξειδικευμένης γνώσης στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Την αναβάθμιση και προώθηση των ελληνικών Standard Εξυπηρέτησης σε ανθρώπους και συστήματα.
  • Την υιοθέτηση διεθνών επιτυχημένων πρακτικών μέσω της συνεργασίας με ομοειδείς φορείς του εξωτερικού και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των μελών
  • την ανάπτυξη και αναγνώριση των στελεχών στο πεδίο της εξυπηρέτησης πελάτη, μέσα από την πιστοποίηση.

 

  • Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Το ΕΙΕΠ με την ενεργή παρουσία του τόσα χρόνια έχει καταφέρει να αναβαθμιστεί και να υποστηριχθεί ο ρόλος όσων, άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Με μια σειρά από εξαιρετικές ενέργειες και webinars κάθε χρόνο προσφέρει στα μέλη του τα κατάλληλα εργαλεία προσαρμοσμένα στις επιταγές της εποχής ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών στη χώρα μας να είναι όσο το δυνατόν στο βέλτιστο επίπεδο. Όσοι είμαστε μέλη του Οργανισμού θεωρώ ότι έχουμε σαν κοινή επιθυμία την διαρκή ενημέρωση μας με τις πιο σύγχρονες πρακτικές σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της εξυπηρέτησης πελατών καθώς και την συνέχιση του συνδετικού κρίκου που αποτελεί μεταξύ των μελών του όσον αφορά την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

 

  • Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

H Ματαλών έχοντας από την αρχή της λειτουργίας της σαν επίκεντρο τον πελάτη προσφέρει με συνέπεια και σεβασμό ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους επαγγελματίες του βιβλιοχαρτοπωλείου, χτίζοντας σταθερές σχέσεις συνεργασίας και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των συνεργατών της. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας σε επώνυμα σχολικά προϊόντα και είδη γραφείου στους εμπόρους όλης της χώρας, εστιάζοντας στην αξιόπιστη διανομή και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Αγίας Σοφίας, Θέση Αμμουδιές - Ασπρόπυργος
2130060500
info@matalon.gr
https://www.matalon.gr/