Η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων, βιομηχανίας και των νέων τεχνολογιών. 

Με βάση τη νέα στρατηγική της και μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των 70 καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. προσφέρει μία μεγάλη γκάμα νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της.

Σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. έχουν τα εξειδικευμένα στελέχη της, τα οποία ενημερώνονται για τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, παρακολουθώντας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο τις άριστες πρακτικές του κλάδου. Με αυτό τον τρόπο η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. εξασφαλίζει σταθερές συνεργασίες με στρατηγικούς προμηθευτές καθώς και σύγχρονους πιστοποιημένους εγκαταστάτες ώστε να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αξιόπιστες λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια των εγκαταστάσεών και εύκολη διαχείριση των λειτουργιών των κτιρίων.

Η πολυετής εμπειρία της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στον χώρο (πάνω από 40 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων αλλά και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

1ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία, Τ.Κ.: 19002
Tηλ: 216 300 3000
Fax: 216 300 3100
sales@kafkas.gr