Ο άνθρωπος είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο κάθε οργανισμού. Αυτό αποτελεί βασική μας αρχή και κίνητρο για κάθε μας ενέργεια. Είμαστε η ομάδα της Humanis Your HR Partner και όραμά μας είναι να είμαστε ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους προμηθευτές και developers καινοτόμων HR προϊόντων και υπηρεσιών.

Με εφόδια την πάνω από 20ετή εμπειρία μας στον κλάδο, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μας μεθοδολογίες, την καινοτόμο προσέγγιση μας και τα συνεχώς εξελισσόμενα εργαλεία μας, παρέχουμε στους πελάτες-συνεργάτες μας ολιστικές αναπτυξιακές λύσεις για τους ανθρώπους τους, που συμβάλλουν στην ενίσχυση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων.

Η πρόθεσή μας είναι να γινόμαστε κάθε φορά ενεργόμέλοςτης ομάδας μια εταιρίας, ο hr partner συνεργάτης της. Με τη συνεργασία & καθοδήγηση των πελατών μας, αντιλαμβανόμαστε τη στρατηγική και την κουλτούρα του Οργανισμού και προσφέρουμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του.

 ****************************************

1. Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ; 

Πιστεύουμε ότι μέσω της τεχνογνωσίας μας θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΕΠ να μετατρέψουν το Customer Service σε Customer Experience. Οι διεθνείς αποκλειστικές συνεργασίες και τα εργαλεία μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στην ελληνική και διεθνή αγορά προγράμματα που έχουν στόχο την αλλαγή του mindset. Ταυτόχρονα,  το Research & Development τμήμα της εταιρίας μας, μπορεί να προσαρμόσει κάθε πρόγραμμα στις αποκλειστικές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

 2. Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Από την παρακολούθηση του ΕΙΕΠ και των δράσεών του, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι είναι ένα Ινστιτούτο που εργάζεται μεθοδικά και με σχέδιο για την ανάπτυξη των εταιριών-μελών του. Ελπίζουμε κι εμείς να μπορέσουμε να επωφεληθούμε από τις δράσεις του ΕΙΕΠ και να αξιοποιήσουμε τις πρωτοβουλίες αυτές.

3. Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Για τη Humanis η επιτυχημένη εξυπηρέτηση πελάτη, δημιουργεί μια εμπειρία (Customer Experience) μέσα από την οποία ο πελάτης νιώθει ότι τον έχουν ακούσει και καταλάβει, έχουν εκτιμήσει την προσφορά του και έχουν ξεπεραστεί οι προσδοκίες του μέσα από την παροχή απλής και υπεύθυνης εξυπηρέτησης.

Πέρση 4, Α.Πετράλωνα, Αθήνα, Τ.Κ.: 11852
Τηλ.: 210-3423255
info@humanis.gr
http://www.humanis.gr