Υποψηφιότητες για τη στελέχωση του vέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΙΕΠ

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Frank Thibaut

Frank Thibaut, Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές ΑΕ

O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Aix en Provence με σπουδές στο Eπιχειρηματικό Δίκαιο Διοίκησης Μεταφορών και στα Οικονομικά (MBA).

ΕΥΔΑΠ

Στέλλα Πολιτάκη

Στέλλα Πολιτάκη, Γενική Διευθύντρια Πελατών, ΕΥΔΑΠ

Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1959 στο Βύρωνα Αττικής και αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Αθηνών στο Παγκράτι. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Πάτρας και συνέχισε στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γιώργος Σιώμκος

Γεώργιος Ι. Σιώμκος, Ph.D, Καθηγητής Μάρκετινγκ & Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Γεώργιος Σιώμκος είναι Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) και Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

ΟΠΑΠ

Νίκος Αποστολόπουλος

Νίκος Αποστολόπουλος, Customer Experience Director, ΟΠΑΠ

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι μέλος του Δ.Σ του ΕΙΕΠ από τον Ιούνιο του 2016. Στους τομείς ευθύνης του είναι η προσέλκυση νέων μελών και η διοργάνωση των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

COSMOTE E-VALUE

Τάνια Πανταζή

Τάνια Πανταζή, Εμπορική Διευθύντρια, Cosmote e-Value

Η κα Τάνια Πανταζή είναι Εμπορική Διευθύντρια της Cosmote e-Value και ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας από το 2004 όπου και ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση. Έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας και την κατάταξή της ως κορυφαίο Contact Center. 

DHL EXPRESS ΕΛΛΑΣ

 Ελευθέριος Σαμαράς

Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος, DHL Express Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας

Ο Λευτέρης γεννήθηκε (πριν αρκετά χρόνια...) στην Αθήνα όπου μεγάλωσε, σπούδασε και δραστηριοποιήθηκε από κάθε άποψη. Καθαρό παιδί της πόλης και συγκεκριμένα των νοτίων προαστίων.  

EUROBANK ERGASIAS

Ελένη Περιστεράκη

Ελένη Περιστεράκη, Βοηθός Γενικός Δ/ντής, Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E.

Η Ελένη Περιστεράκη είναι Βοηθός Γενικός Δ/ντής στην Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E., με αρμοδιότητα Direct Banking & Retail Customer Experience. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο Retail Banking έχοντας αναλάβει ρόλους σε θέσεις Marketing, ΑΤΜ & APS, Call Center.

FOCUS BARI

Άννα Καραδημητρίου

Άννα Καραδημητρίου, Vice President, Customer Experience and Innovation, Focus Bari

H Άννα είναι η Αντιπρόεδρος της Focus Bari, υπεύθυνη για την εξειδίκευση της εταιρίας στο Customer Experience & Innovation κατέχοντας πιστοποίηση από την Satmetrix® ως NPS2 Certified Associate.

LEAD ON BOARD INTERNATIONAL

Λουκία Τσιμιτσέλη, Managing Director & Senior Consultant, Lead On Board Ιnternational Ελλάδος

Ειδικότητα:

Σπούδασε Δημοσιογραφία με υποτροφία στις Πολιτικές Επιστήμες του τμήματος Μ.Μ.Ε. Παντείου Πανεπιστημίου.

NN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ

Έλενα Μαθιού-Ρόουζ

Έλενα Μαθιού-Ρόουζ, Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ, NN Hellas

Εμπειρότατο στέλεχος επιχειρήσεων, με επιπρόσθετη πρότερη ίδια επιχειρηματική δραστηριότητα: Εξειδικευμένη στο στρατηγικό Μάρκετινγκ, το Branding, τη διεύθυνση και διαχείριση πολύπλοκων πολύ-μπραντικών η/και προιοντικών χαρτοφυλακίων.

PAPAKI

Δημήτριος Ανθουλάκης

Δημήτριος Ανθουλάκης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, PAPAKI ΕΠΕ & Top.Host OE

Ο Δημήτρης Ανθουλάκης είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των Papaki ΕΠΕ και Top.Host ΟΕ, εταιρίες παροχής υπηρεσιών internet. 

 

PRAKTIKER HELLAS

Ιωάννης Μποζοβίτη

Ιωάννης Μποζοβίτης, Sales & Human Resources Director, Praktiker Hellas

Ο Ιωάννης Μποζοβίτης έχει μεγαλώσει στο Mannheim της Γερμανίας, διαθέτει σπουδές στην Παιδαγωγική, πτυχίο στο Sales Management και έχει εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε ποικίλα θέματα, που αφορούν τις Πωλήσεις, την Ηγεσία, τη Διοίκηση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και την Καινοτομία.

RESPONSE

Αγγελίνα Μιχαηλίδου-Βασιλακοπούλου

Αγγελίνα Μιχαηλίδου-Βασιλακοπούλου, Γενική Διευθύντρια, Partner, RESPONSE

Εξειδίκευση

Η Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια της RESPONSE, παρέχει επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, συνδυάζοντας διαλέξεις και πρακτικά εργαστήρια σε οργανισμούς Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

SKAG

Θεόδωρος Σκαγιάς

 

Θεόδωρος Σκαγιάς, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, Σκαγιάς ΑΒΕΕ (SKAG)

Ο Θεόδωρος  Σκαγιάς σπούδασε στη Βρετανία στο Swansea University, από όπου αποφοίτησε με πτυχίο BA Business Economics, και συνέχισε τις σπουδές του κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές αποκτώντας τίτλο MSc (Master of Science) in Management (Marketing).

YUBOTO

Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής, Yuboto

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Οικονομικά από την Ανωτάτη Σχολή Εμπορίας και Διοίκησης «Ecole Superieure De Commerce Et De Management”.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter