Συνέδριο

CX & Loyalty Conference 2022

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022
10:00-17:00

⇒Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΙΕΠ

CX & Loyalty Conference: All about Experience

18 Οκτωβρίου, 10:00πμ
Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα “Global Customer Experience Research 2021” της KPMG International σε 26 χώρες και 88,000 καταναλωτές

— Η εξατομίκευση εμπειρία παραμένει βασικός πυλώνας του loyalty, για 21 από τις 26 αγορές
— 75% των πελατών είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο σε μια εταιρεία ή μάρκα που θεωρούν ηθική
— 90% των καταναλωτών θεωρούν την επίλυση ενός προβλήματος ως το πιο σημαντικό ζήτημα στην εξυπηρέτηση πελατών
— 63% των καταναλωτών θεωρούν την αξία (value) ως πρωταρχικό κριτήριο στην επιλογή ενός προϊόντος ή υπηρεσίας

Τους τελευταίους 24 μήνες η σημασία του Customer Experience έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι ανάγκες των πελατών αλλάζουν και αυξάνονται συνεχώς, ειδικά μέσω της ψηφιακής προσβασιμότητάς τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Με τις αγορές να γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικές και τους πελάτες να περιμένουν μια εξατομικευμένη εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής, η διασφάλιση μιας βελτιστοποιημένης και χωρίς τριβές εμπειρίας πελατών είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Η παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη δεν είναι πλέον προαιρετική….είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας διαφοροποίησης για τις επιχειρήσεις, που μπορεί να προσφέρει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το CX & Loyalty Conference σηματοδοτεί την επανεκκίνηση μιας σειρά φυσικών συνεδρίων της KPMG στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Με κεντρικό μήνυμα “All about Experience”, το εφετινό συνέδριο θα φέρει σε επαφή top στελέχη και thought leaders από κορυφαίους οργανισμούς για να συζητήσουν και να αναδείξουν τη διαρκώς αυξανόμενη σημασία του Customer Experience για τους οργανισμούς, παρουσιάζοντας τις παγκόσμιες τάσεις, καινοτομίες και νέες ιδέες, καθώς και τις στρατηγικές ευκαιρίες που θα οδηγήσουν τις επιχειρήσεις στην κερδοφόρα ανάπτυξη και την επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής εδώ.