Η BMW Financial Services αποτελεί έναν σημαντικό τομέα δραστηριότητας του BMW Group στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε 57 χώρες, απασχολεί πλέον των 8.000υπαλλήλων, έχει ενεργητικό που ξεπερνά τα 120 Δις ευρώ και συσσωρευμένηεμπειρία 40 ετών.

Η BMW Financial Services Hellas υποστηρίζει, προωθεί και ενδυναμώνει τιςπωλήσεις οχημάτων του BMW Group, αποτελεί τον κύριο σύνδεσμο επικοινωνίαςτου με τους πελάτες και ταυτόχρονα συμβάλει σημαντικά στην κερδοφορία του μεποσοστό που κυμαίνεται στο 25%.

Στην Ελλάδα η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2006 στον τομέα λιανικής καιχονδρικής χρηματοδότησης οχημάτων καθώς και σε υπηρεσίες μακροχρόνιαςμίσθωσης και ασφάλισης. Με ανθρώπινο δυναμικό 31 υπαλλήλων, η BMW Financial Services Hellas έχει πραγματοποιήσει χονδρικές χρηματοδοτήσεις στο δίκτυοεπισήμων εμπόρων και επισκευαστών της BMW Hellas που αγγίζει τα 2,5 Δις ευρώκαθώς και λιανικές χρηματοδοτήσεις άνω των 387 εκ. ευρώ σε παραπάνω από 22.000 πελάτες.

Κάνοντας πράξη τις βασικές της αξίες (Trust, Care, Easy), η BMW Financial Servicesδημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα (BMW All Inclusive και All in MINI) πουστοχεύουν στην ικανοποίηση του πελάτη. Με τα χαμηλότερα επιτόκια στην αγοράκαι με υπηρεσίες οι οποίες του εξασφαλίζουν εγγύηση και σιγουριά για το μέλλον(Εργοστασιακή εγγύηση και Ασφάλεια αυτοκινήτου για όλη τη διάρκεια τουπρογράμματος), ο πελάτης απολαμβάνει σε μία δόση όλα όσα χρειάζεται για μιαξέγνοιαστη εμπειρία πέρα από την οδήγηση.

- Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Η ύπαρξη ενός Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης πελατών όπου συμμετέχουν μεγάλες και γνωστές εταιρείες αποτελεί για εμάς μια ομάδα με κοινούς στόχους και οράματα ως προς την ποιότητα παροχής υπηρεσιών που θέλει να προσφέρει στους πελάτες της. Μέσω αυτής, θα μπορούν να ανταλλάσσονται ιδέες, πρακτικές, διαδικασίες που θα ευνοούν και θα προωθούν τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

- Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Θεωρούμε πως το ΕΙΕΠ αποτελεί αξιόπιστο θεσμό εξυπηρέτησης πελατών φροντίζοντας να διατηρείται η εξυπηρέτηση του πελάτη σε υψηλά επίπεδα και standard. Δίνει έμφαση σε διαδικασίες που ακολουθούνται προς την επίτευξη του σκοπού αυτού αλλά και ταυτόχρονα νοιάζεται για την ομάδα των υπαλλήλων που στελεχώνουν και υποστηρίζουν το ρόλο της Εξυπηρέτησης προς τον πελάτη.

- Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Η εξυπηρέτηση του πελάτη για την BMW Financial Services είναι πρωταρχικός στόχος και όλοι εργαζόμαστε για αυτό δίνοντας την εταιρική και προσωπική μας κουλτούρα. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε μία Premium και μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Λ. Κύμης και Σενέκα 10, Κηφισιά, Τ.Κ.: 14564
Τηλ.: 210 9118500
Fax: 210 9118505
http://www.bmw.gr