Η Attica Group o 1ος ακτοπλοϊκός Όμιλος στην Ελλάδα, 3ος στη Μεσόγειο και 10ος στην Ευρώπη, μέσω των εμπορικών σημάτων SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία.  Τα πλοία του στόλου ταξιδεύουν σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας και μεταξύ Μαρόκου - Ισπανίας), μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Η Attica Group απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζομένους σε ξηρά και θάλασσα και ο στόλος της αποτελείται από 32 υπερσύγχρονα επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία και ταχύπλοα, που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μεταφοράς σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά. Δεν είναι μόνο οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του επιβάτη, οι αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες εν πλω και οι επιλογές διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, αλλά και, επιπλέον, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχουν εδραιώσει την Attica στον κλάδο της ναυτιλίας. Ο επαγγελματισμός και η εξειδίκευση σε συνδυασμό με το ζεστό χαμόγελο του προσεκτικά επιλεγμένου προσωπικού, συνεισφέρουν ώστε κάθε στιγμή εν πλω να αποτελεί για τον επιβάτη μία μοναδική εμπειρία ταξιδίου.

Με αξίες την ποιότητα, την καινοτομία, την αξιοπιστία, τη διαφάνεια, την ακεραιότητα και την υπευθυνότητα  η Attica Group έχει επενδύσει από την αρχή της λειτουργίας της σε ολοκαίνουργια πλοία συνολικής αξίας πάνω από € 1,8 δις. Πάνω από 25 καινούργια πλοία παραγγέλθηκαν, παρελήφθησαν και δρομολογήθηκαν στις Ελληνικές θάλασσες πάντα με την Ελληνική σημαία υψωμένη στον ιστό τους.

www.superfast.com 

www.bluestarferries.com 

www.hellenicseaways.gr  

www.aml.ma

 

Λυσικράτους 1–7 & Ευριπίδου, Καλλιθέα, Τ.Κ.: 17674
Τηλ.: 210 89 19 010
Fax: 210 89 19 019
https://www.attica-group.com/el/