1. Ποιοι είμαστε
Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα της Ενέργειας και μέλος ενός ισχυρού επιχειρηματικού Oμίλου που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας
Το 2016 ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ενέργειας, όταν λάβαμε την άδεια Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Μένοντας προσηλωμένοι στο στόχο μας, την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, το 2019, εξαγοράσαμε την εταιρεία ενέργειας «ΚΕΝ», καθιστώντας τον Όμιλο Volton μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παρουσίες της ελληνικής αγοράς στην προμήθεια και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Σήμερα, διαθέτουμε περισσότερα από 350 έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη πορεία, καθώς και ένα σύγχρονο δίκτυο 22 καταστημάτων που σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στο χώρο του Retail.
Παράλληλα ξεκινήσαμε να προσφέρουμε υπηρεσίες Φυσικού Αερίου αυτόνομα και συνδυαστικά με τις υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας.
Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η ευελιξία. Για εμάς ευελιξία σημαίνει:
● Να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς
● Nα προσφέρουμε έξυπνες, προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις
● Να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
Οι πελάτες μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Είμαστε ευγνώμονες για τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Ανάμεσά τους μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, Δήμοι αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Για όλους αυτούς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε «καθαρά» και «έξυπνα» προϊόντα/υπηρεσίες, παρέχοντας στον καθένα ξεχωριστά μοναδικά προνόμια.

2. Το όραμα μας
Με κύρια στοιχεία την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό μας, φιλοδοξούμε να γίνουμε μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των νοικοκυριών.

3. Η αποστολή μας
▪ Η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και συνδυαστικών προϊόντων ενέργειας, την καινοτομία και την αξιοπιστία
▪ Η παροχή άριστης και άμεσης εξυπηρέτησης με σύγχρονα μέσα για τη διασφάλιση μιας εξατομικευμένης θετικής εμπειρίας στον πελάτη
▪ Η στήριξη και κατ’ επέκταση αύξηση της προστιθέμενης αξίας στις τοπικές κοινότητες
▪ Η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που σέβεται την προσωπικότητα και τη συνεισφορά κάθε εργαζομένου
▪ Η τόνωση και στήριξη της ελληνικής οικονομίας με την προσφορά νέων θέσεων εργασίας
▪ Η αφοσίωση στις δράσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ατόμων που έχουν ανάγκη με την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο

4. Στρατηγικές συνεργασίες
Η Volton καινοτομεί και ενισχύει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο ως ο μοναδικός εικονικός πάροχος στην Ελλάδα.
O Όμιλος Volton και η Vodafone Ελλάδος κατέληξαν πρόσφατα μετά από σχετικές διαπραγματεύσεις σε εμπορική συμφωνία για τη δραστηριοποίηση της Volton στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ως εικονικού παρόχου (Mobile Virtual Network Operator – MVNO). Στο πλαίσιο αυτό, o ενεργειακός όμιλος πρόκειται να αναπτύξει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με την παροχή καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών ενέργειας και τηλεπικοινωνιών (κινητή, σταθερή τηλεφωνία & internet συμπεριλαμβανομένου και του 5G) με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τιμολόγια.
Στόχος είναι η εταιρεία να προσφέρει ακόμη περισσότερη οικονομία στο σύνολο των δαπανών των οικιακών και επαγγελματιών πελατών της.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Volton μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volton, καθώς και στα social media: Facebook, LinkedIn και Instagram.
#volton #voltonenergy #voltonpower #energysolutions
Παύλου Μπακογιάννη 22, 14451, Μεταμόρφωση
216 3001000
info@volton.gr
https://volton.gr/

Για την Volton η πελατοκεντρική κουλτούρα σε όλους τους τομείς διεπαφής με τους πελάτες μας, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Με αυτό ως γνώμονα δηλώνουμε παρόν στην συνεχή πολυετή προσπάθεια από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών για την βελτίωση εμπειρίας εξυπηρέτησης και την διάδοση των βέλτιστων πρακτικών εξυπηρέτησης.