Η Kärcher Α.Ε.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου Γερμανικού Ομίλου, οοποίος είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων καθαρισμού στον κόσμο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και σε μικρό διάστημα κατέκτησε την πρώτη θέσηστις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά, χάρηστην ποιότητα και το σχεδιασμό των προϊόντων της, κερδίζοντας την εκτίμησητόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη.

Η rcher εφάρμοσε πρώτη στον κλάδο της το σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO 9001, ενώ κατέχει επίσης από το 1996 πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης βάσει του πρότυπου ISO 14001.

Το δίκτυο επίσημων εμπόρων και πιστοποιημένων τεχνικών κέντρων της rcher αποτελείται σήμερα από 40 σύγχρονες μονάδες και 300 εμπόρους που καλύπτουν όλο τον Ελλαδικό χώρο και προσφέρουν στους πελάτες μας την ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης Kärcher.

Η rcher Ελλάς εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων ανταλλακτικών, ενώ στον τομέα της Μηχανογράφησης έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη προγραμμάτων (π.χ. SAP/R3)και την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Λειτουργούμε το δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο με σκοπό την συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας.

Μωραϊτίνη 18, Μεταμόρφωση, Τ.K.: 52003
Τηλ.: 210 2316153
Fax: 210 2316102
sales@karcher.gr
http://www.karcher.gr/