EΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ | ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
 
Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος με το μεγαλύτερο  αριθμό πελατών σήμερα στην Ελληνική αγορά, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ενός από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς και εμπορικούς ομίλους Ενέργειας στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη,

EDISON, της μακροβιότερης εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία και

ΕΛΛΑΚΤΩΡ, της  εταιρείας ηγέτη στον τομέα των Κατασκευών και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η ELPEDISON, αποτελεί σήμερα μια ηγετική δύναμη στον τομέα της παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, με τις δύο ιδιόκτητες Μονάδες Παραγωγής συνδυασμένου κύκλου, με καύσιμο φυσικό αέριο, στη Θίσβη Βοιωτίας και τη Θεσσαλονίκη, με συνολική εγκατεστημένη ισχύς των Μονάδων να είναι 820 MW και με κόστος επένδυσης άνω των €525 εκατομμυρίων. Βασικός στόχος της ELPEDISON στον τομέα της παραγωγής είναι να αυξήσει τη συμμετοχή της στο παραγωγικό δυναμικό της χώρας, σε συνδυασμό με τις γενικότερες εξελίξεις στο ενεργειακό σύστημα της Ελλάδας.

Η προστασία του περιβάλλοντος, η πιστή τήρηση των διαδικασιών για την Υγιεινή και την Ασφάλεια του προσωπικού και των εγκαταστάσεων αλλά και η συνεργασία με τις τοπικές αρχές για τη συμβολή στην ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων, είναι οι βασικές κατευθυντήριες αρχές που δημιουργούν το πλαίσιο για την καθημερινή λειτουργία της ELPEDISON.

Παράλληλα, η ELPEDISON καλύπτει όλες τις ανάγκες της αγοράς σε ηλεκτρισμό μέσω ανταγωνιστικών ενεργειακών προϊόντων. Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, η ELPEDISON παρέχει δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για τους λογαριασμούς του καταναλωτή σε περίπτωση ακούσιας ανεργίας, ασθένειας, ατυχήματος ή νοσηλείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος μέσω των σειρών προϊόντων ELPEDISON protect Home and Business.

Επιπλέον, η ELPEDISON παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εφαρμογών στους πελάτες της. Οι υπηρεσίες myelpedison παρέχονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.elpedison.gr, καθώς και μέσω κινητού τηλεφώνου, με εξειδικευμένες εφαρμογές. Επίσης, παρέχει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών μέσω της παρουσίας της στα Social Media.

Η ELPEDISON δραστηριοποιείται και στον τομέα της Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας, καλύπτοντας την ευρύτερη αγορά της ΝΑ Ευρώπης. Το πεδίο της δραστηριοποίησής της περιλαμβάνει τις διασυνοριακές ανταλλαγές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ του ελληνικού συστήματος και των γειτονικών χωρών, και συγκεκριμένα με την Ιταλία, την Αλβανία, την Π.Γ.Δ.Μ., τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει κληρονομήσει από τις μητρικές της εταιρείες, αλλά και τη μεγάλη εμπειρία του εξειδικευμένου της προσωπικού, η ELPEDISON φιλοδοξεί να διαδραματίζει πάντα ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα και ενεργειακές υπηρεσίες, με σταθερότητα και συνέπεια.

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι, T.K.: 15125
http://www.elpedison.gr