Η εταιρία Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ πρωτοπορεί και ηγείται στο χώρο των μηχανημάτων για τη φροντίδα του κήπου, του δάσους και του αγρού στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια των 58 συνεχόμενων ετών λειτουργίας της, αντιπροσωπεύει τα σημαντικότερα εργοστάσια της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και των Η.Π.Α. και προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο.
 
Έχοντας σαν βασικό στόχο τη διάθεση προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας, καθώς και την παροχή άριστης υποστήριξης στους καταναλωτές μετά την πώληση, η εταιρία έχει αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα ένα διευρυμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών. Η εξυπηρέτηση και η σχέση εμπιστοσύνης τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με τους τελικούς καταναλωτές, συνεχίζει για πολλά χρόνια μετά την αγορά των μηχανημάτων. Για το λόγο αυτό η εταιρία επενδύει διαρκώς στην τεχνική υποστήριξη και την επαγγελματική εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, προκειμένου να διασφαλίζει τη μακροζωία και τη λειτουργικότητα των μηχανημάτων.
 
Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε κομβικό σημείο της πόλης και διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.
 
Παράλληλα, το άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τη συνεχή εξέλιξή της σε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει την προσωπική εξέλιξη και την ομαδική επιτυχία.
 
Η Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ, συνεχίζει την ανοδική πορεία της, επενδύοντας σταθερά στην επέκταση και ανάπτυξη της, τόσο εντός, όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Λ. Αθηνών 92, Αθήνα, Τ.Κ.: 10442
Τηλ.: 210 5193100
Fax: 210 5193105
info@papadopoulos.com.gr
http://www.papadopoulos.com.gr