Η NN Hellas είναι η Νο1 πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία ζωής στην ελληνική αγορά, όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 37 χρόνια. Αποτελεί μέλος του Ομίλου ΝΝ με ιστορία 170 ετών και ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη και Ασία.

Στην Ελλάδα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της προσφέροντας καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής και Υγείας με επιλογές για αποταμίευση, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, καθώς και για ομαδικές ασφαλίσεις.

Η ΝΝ Hellas δραστηριοποιείται σε όλη τη χώρα μέσω ενός ισχυρού δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων, καθώς και μέσω της συνεργασίας της με την Τράπεζα Πειραιώς στον τομέα του Bancassurance. Παράλληλα, διαθέτει εναλλακτική μέθοδο πρόσβασης στις υπηρεσίες της μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Direct, ενώ μέσω της ΝΝ Μεσιτικής, έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες Γενικών Ασφαλίσεων για την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων καλύψεων στους πελάτες της.

Η εταιρική διακυβέρνηση της ΝΝ Hellas διέπεται από 3 θεμελιώδεις αξίες: "Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε", ενώ όραμά της είναι να αποτελέσει έναν πρότυπο ασφαλιστικό οργανισμό. Η ΝΝ Hellas στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία στην οποία λειτουργεί, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού .

Από το 2014 η ΝΝ Ηellas βραβεύεται σταθερά ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» από το διεθνώς διακεκριμένο περιοδικό World Finance.

H ΝΝ Hellas είναι υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για την τριετία 2018-2020.

Eταιρική ιστοσελίδα: www.nnhellas.gr

Όμιλος ΝΝ

Ο Όμιλος ΝΝ είναι ένας ασφαλιστικός και επενδυτικός όμιλος με ολλανδικές ρίζες και δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Ανάμεσα στους πελάτες του Ομίλου NN συγκαταλέγονται ιδιώτες, μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί, καθώς και θεσμικοί επενδυτές. Στόχος του Ομίλου ΝΝ, είναι να βοηθήσει τους ασφαλισμένους του να εξασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον.

Λ. Συγγρού 198, Καλλιθέα, 176 71
http://www.nnhellas.gr