Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες του χώρου, διεθνώς. Το 2012, η Kaizen Gaming δημιουργησε το Stoiximan, ένα ελληνικό brand αθλητικού στοιχηματισμού που κατάφερε σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει βασική επιλογή των Ελλήνων παικτών και να επεκταθεί και στην κυπριακή αγορά. Το 2016, η Kaizen Gaming δημιουργησε το Betano, ένα νέο brand με το οποίο επεκτείνεται στις αγορές του εξωτερικού.

Μέσα σε 10 χρόνια η Kaizen Gaming έχει αναπτυχθεί από μια ομάδα 20 ατόμων στην Ελλάδα σε μια πολυεθνική εταιρία που απασχολεί περισσότερους από 1,300 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες. Εφαλτήριο για την εξέλιξή και διεύρυνση της δραστηριότητάς της, αποτέλεσε η ανάπτυξη της δικής της τεχνολογίας η οποία και επέτρεψε την γρήγορη ανάπτυξη της πλατφόρμας και των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία. Σήμερα η Kaizen Gaming διατηρεί μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ομάδες τεχνολογίας, ενώ έχει δημιουργήσει δύο Tech Hubs στην Ελλάδα και την Πορτογαλία.

Στόχος της Kaizen Gaming είναι να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη και ασφαλέστερη διαδικτυακή παικτική εμπειρία στους πελάτες της.

 

 

 

 

 

Kaizen Gaming
40,2χλμ Αττικής Οδού, 190 02
Παιανία