H nrg, μέλος του Ομίλου Motor Oil ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2012 και αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά και ένα δυναμικά ανερχόμενο πάροχο Φυσικού Αερίου. Η δυναμική της πορεία αποτυπώνεται στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της, ο οποίος το 2018 διαμορφώθηκε σε 116,6 εκατ. Ευρώ.

Στόχος της nrg είναι η ανάπτυξη και η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του Έλληνα καταναλωτή!

Η nrg σήμερα αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας που προσφέρει προγράμματα παροχής ενέργειας, για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης. Πρωταρχικός στόχος της nrg από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές του ανάγκες με τα πλέον ανταγωνιστικά προγράμματα, προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Συγκεκριμένα, η nrg προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με την προμήθεια φυσικού αερίου, μεγιστοποιώντας το όφελος του τελικού καταναλωτή. Μέσω των πολλαπλών συνεργιών και δράσεων με τις εταιρείες που ανήκουν στον ίδιο Όμιλο, η nrg έχει τη δυνατότητα να καλύπτει πιο αποτελεσματικά το σύνολο των ενεργειακών αναγκών του πελάτη της προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και προγράμματα επιβράβευσης. Μέσα από τη συνεργασία της με τη Shell, η nrg είναι ο μοναδικός πάροχος ενέργειας στην αγορά που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης, ανταμείβοντας τους πελάτες της με πόντους στο Shell Smart Club.

 

 

 

 

 

 

Λ. Kηφισίας 168 & Σοφοκλέους, Μαρούσι, 15126
Τηλ.: 210 9606091
Fax: 210 9606021
http://www.nrg.gr