ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LEDVANCE

Με γραφεία σε περισσότερες από 50 χώρες και επιχειρηματική δραστηριότητα σε περισσότερες από 140 χώρες, η LEDVANCE είναι τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους πελάτες λιανικής ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές γενικού φωτισμού παγκοσμίως. Έχοντας αναδυθεί από το γενικό τομέα φωτισμού της OSRAM, η LEDVANCE προσφέρει, μια ευρεία γκάμα LED φωτιστικών για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, έξυπνα προϊόντα φωτισμού Smart Homes & Buildings, ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια λαμπτήρων LED στον κλάδο, παραδοσιακές πηγές φωτός, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και συστήματα διαχείρισης φωτισμού.

Η ελληνική εταιρεία, δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά από το 1925.

Όλα αυτά τα χρόνια, αξιοποιώντας τη βαθιά κατανόηση της αγοράς γενικού φωτισμού και τις τάσεις της τεχνολογίας, εξυπηρετεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεμονωμένες και συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των άμεσων και έμμεσων πελατών της. Διατηρεί μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και πωλήσεων.

Σήμερα, η LEDVANCE Α.Ε. με προϋπηρεσία σχεδόν 100 χρόνων στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να εξελίσσει το φωτισμό με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό.

Ερμού 15, Κηφισιά, ΤΚ 145 64
Τηλ.: (+30) 210 3400800
hellas@ledvance.com
http://www.ledvance.gr