Η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία στον κλάδο του Facility Management στην εγχώρια αγορά από το 1977, όταν ιδρύθηκε από την πολυεθνική ISS. Σήμερα, ως UNISON πλέον, κατέχει την ηγετική θέση που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερις δεκαετίες, παραμένοντας συνεργάτης της ISS. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές του Ομίλου, αλλά και την εξειδικευμένη ομάδα των 2.600 ανθρώπων της, παρέχει ολοκληρωμένες και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες Facility Management αλλά και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, καθώς η UNISON Human Resources αποτελεί μέλος του Ομίλου και την πρώτη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης στην Ελλάδα.

Ως συνοδοιπόρος του κάθε πελάτη στην πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, Ο Όμιλος καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε οργανισμού με ολοκληρωμένα συστήματα υπηρεσιών (Integrated Facility Services), εξασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, την επίβλεψη, διαχείριση αλλά και συντήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων μίας επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων της τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών πρασίνου, αξιοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες, πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων υπηρεσιών στον τομέα του Facility Management, η UNISON αναλαμβάνει όλα όσα καθημερινά απασχολούν μία επιχείρηση, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να παραμένουν προσηλωμένοι στους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Λ.Συγγρού 194, 176 71, Καλλιθέα
Τηλ.: 2130 113 300

info@unison.gr
https://www.unison.gr/