Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη και ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου. Ο Όμιλος εκπροσωπείται διεθνώς σε περισσότερες από 30 χώρες, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών.

Η ERGO δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και το 2019 αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, που υπερβαίνουν τα 239 εκατομμύρια ευρώ και με περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους

Η ERGO σήμερα, ως μέλος μίας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης, διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, φερεγγυότητα και πείρα, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται συνεχώς σε έναν αυξανόμενο αριθμό συνεργατών, καθώς το δίκτυο πωλήσεων ενισχύεται σημαντικά με νέους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ξεπερνώντας τους 2.800 ενεργούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, στον τομέα του bancassurance, η ERGO έχει αποκλειστική συνεργασία στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων με την Τράπεζα Πειραιώς.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες και συνεργάτες της, προσφέροντας καινοτόμα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν πλήρως όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες τους.

Έργο μας, να συνεχίσουμε την κερδοφόρα αναπτυξιακή πορεία μας και να είμαστε η Νο 1 επιλογή των πελατών και συνεργατών μας, προσφέροντάς τους εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης, διατηρώντας χαρακτηριστικά όπως η “εγγύτητα” και το “ανθρώπινο πρόσωπο” προς κάθε συναλλασσόμενό της.

https://www.ergohellas.gr/