Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των δομικών υλικών. Με το ισχυρό όνομα και τη σειρά προϊόντων, «ΗΡΑΚΛΗΣ», με περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά, εμπειρία στους κλάδους του τσιμέντου, των αδρανών υλικών, του σκυροδέματος και των βιομηχανικών ορυκτών και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του Ομίλου, προσφέρει αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Προτεραιότητα του Ομίλου είναι να αποτελεί τον προτιμητέο συνεργάτη των πελατών του, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σε δομικά υλικά, μέσα από ένα ευρύ φάσμα  προϊόντων και υπηρεσιών. Η καινοτομία βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μου Ομίλου, αναπτύσσοντας και διαθέτοντας στην αγορά διαφοροποιημένα προϊόντα, με προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωση κάθε κατασκευής. Παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συνεχή τεχνική υποστήριξη σε θέματα ποιότητας που σχετίζονται με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές κάθε έργου.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, από την ίδρυσή του έχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης  σε όλη την αλυσίδα των αξιών του. Επιδιώκει να παράγει αξία για όλους τους κοινωνικούς του εταίρους και επικοινωνεί συστηματικά μαζί τους, συνεισφέροντας στη βιωσιμότητα τόσο των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Διονυσίου Σολωμού 32, 14123, Λυκόβρυση
Τηλ.: 210 2898111
http://www.lafarge.gr