Άριστη παροχή λύσεων:

SKAG - Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε. είναι ο ηγέτης στην κατασκευή χαρτικών ειδών γραφής και ειδών αρχειοθέτησης, στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, η SKAG παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Σύντομη Ιστορία:

Η Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1956 από τον Θεόδωρο Σκάγια. Η εταιρία έχει ως αντικείμενο της την μεταποίηση χαρτιού και χαρτονιού, κατασκευάζοντας είδη γραφείου, όπως τα SKAG κλασερ γραφείου, ντοσιέ λάστιχο, κλασερ παρουσίασης, ευρετήρια, καθώς και σχολικά είδη, όπως τετράδια, θεματικά τετράδια σπιράλ, μπολ γραφής, μπλοκ ζωγραφικής κ.λπ. Η εταιρεία έχει έδρα στο Κρυονέρι Αττικής όπου διαθέτει μονάδα αυτοματοποιημένης παραγωγής καθώς και χώρους αποθήκευσης και διανομής 24.000m2, με εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο, εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, και στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά. Αυτή τη στιγμή στην εταιρεία εργάζονται συνολικά 101 άτομα.

Αργά αλλά σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτης της Ελληνικής αγοράς, στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων που παράγει. Λόγω της τεχνογνωσίας και των επενδύσεων που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα προερχόμενα από πρωτοπόρους γερμανικούς οίκους, η SKAG, εγγυάται την ποιότητα, την δυναμική παραγωγής και συνάμα την απόλυτη ευελιξία στις παραγωγικές της διαδικασίες, και της προσθέτει μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Έτσι η εταιρία, καταλαμβάνει μια σταθερά πλεονεκτική θέση και ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους Έλληνες ανταγωνιστές του κλάδου.

Αυτό οδήγησε την εταιρία στην επέκταση της σε ξένες αγορές και σήμερα η εταιρεία λειτουργεί σε 4 από τις 5 ηπείρους με μεγάλη επιτυχία από το 1990.

Παρόλες τις παγκόσμιες και τοπικές συνθήκες που επικρατούν, η εταιρεία διατηρεί με επιτυχία τις διεθνείς συνεργίες της, λόγω της γρήγορης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης που παρέχει.

Προσωποποιημένα προιόντα:

Εκτός από την τυποποιημένη παραγωγή προϊόντων με το εμπορικό σήμα SKAG, η Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε. υπερέχει στην παροχή λύσεων για κάθε είδους επιχείρηση. Η εταιρία έχει επενδύσει σε νέα ψηφιακά μηχανήματα εκτύπωσης και φινιρίσματος που προσδίδουν πραγματική προστιθέμενη αξία στα παραγόμενα προϊόντα που μαζί με την ανάπτυξη νέων ψηφιακών εφαρμογών δίνει απεριόριστες προσωποποιημένες λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.skag.gr

Κολοκοτρώνη 4, Κρυονέρι Αττικής
Τηλ.: 210 6220918
Fax: 210 8161607
market@skag.gr
http://www.skag.gr