PURPLE Events: Coloring your experience

Η PURPLE events, μέλος του εταιρικού σχήματος W&P communication group, είναι μία εταιρεία οργάνωσης και υλοποίησης εκδηλώσεων, προωθητικών ενεργειών και Trade Marketing:

  • Οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων και συνεδρίων
  • Υπηρεσίες PR των εκδηλώσεων
  • Διοργάνωση Bellow The Line activations & Promotional Activities (εντός και εκτός καταστημάτων)
  • Creative Media
  • Παροχή υπηρεσιών-λύσεων για την πλαισίωση των εκδηλώσεων (π.χ. giveaway gifts, σχεδιασμός και κατασκευή των απαραίτητων εργαλείων)

  1. Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Ως εταιρεία γνωρίζουμε την αξία της άμεσης, ευέλικτης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης των πελατών μας. Θέλοντας λοιπόν να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο σε αυτόν τον τομέα, θεωρούμε ότι η εγγραφή μας ως μέλος του ΕΙΕΠ θα μας βοηθήσει να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στη σχέση μας με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή εμπειρία.

  1. Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Θεωρούμε ότι το έργο του ΕΙΕΠ είναι πολύ σημαντικό, καθώς μέσα στα 18 χρόνια λειτουργίας του, έχει κατορθώσει να φέρει στο επίκεντρο την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, προσφέροντας λύσεις και κίνητρα.

Μελλοντικά, θα θέλαμε να δούμε των αριθμό των μελών να αυξάνεται ακόμη περισσότερο, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την επίτευξη του οράματος που έχει το Ινστιτούτο:

Την προώθηση, ανάπτυξη και εμπέδωση της ποιότητας στην εξυπηρέτηση του πελάτη, πολίτη, καταναλωτή, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και η ανάπτυξη κουλτούρας στην εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα.

  1. Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Η εταιρεία μας είχε από την αρχή στο επίκεντρο της κουλτούρας της την ανάπτυξη σχέσης με τον πελάτη. Δεν θέλουμε να είμαστε απλά ένας προμηθευτής, αλλά ένας έμπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας, οι οποίοι ξέρουν πως όταν αναζητούν λύσεις μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς.

Για εμάς η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ευελιξία και την εύρεση λύσεων είναι στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας.

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 317 B, ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ.Κ.14561
2106256800
https://whitead.gr/