Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot ιδρύθηκε το 1980 στην Ελλάδα και συντελεί στην ανάπτυξη και στην διατήρηση της υγείας των ανθρώπων προσφέροντας τους σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις όπως είναι φίλτρα νερού, φίλτρα αέρα, πλυντήρια τροφίμων κλπ. Η Camelot International Health Organization έχει διεθνή παρουσία σε πάνω από 23 χώρες με πάνω από 60 διεθνείς πιστοποιήσεις τόσο για τα προϊόντα της όσο και για την ίδια την εταιρεία καθώς και για τα άτομα που την απαρτίζουν. Κατέχει ηγετική θέση και είναι πρωτοπόρος στα φίλτρα νερού στην Ελλάδα, Κύπρο και σε πολλές ακόμη χώρες.

Το όραμα της Camelot είναι ο πελάτης να εξυπηρετείται στο έπακρο και να μένει απόλυτα ευχαριστημένος και με τα προϊόντα μας καθώς και με τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση μας γενικότερα. Η συνεχιζόμενη αναβάθμιση τον υπηρεσιών μας καθώς και τον υψηλών στανταρντ προϊόντων μας, μας κάνει να ανταποκρινόμαστε επιτυχώς στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς. Εφαρμόζουμε τα πιο υψηλά στάνταρντ ποιότητας και είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία με τα διεθνή πρότυπα ISO όπως είναι το ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 και ISO 45001.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την Camelot μπορείτε να βρείτε στο https://gr.camelotwater.com/ για Ελλάδα ή και στο https://cy.camelotwater.com/ για Κύπρο.

 

 

 

 

 

 

Κεντρικά γραφεία Ελλάδος:
Λεωφόρος Συγγρού 146, Καλλιθέα, Αθήνα, 17671
Τηλ.: (30) 2109574709
Fax: (30) 2109587994
Youtube:
https://www.youtube.com/c/CamelotGreece
Facebook:
https://www.facebook.com/CamelotInGreece