H ZeniΘ αποτελεί τον πρώτο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέροντας μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα, καθώς και ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών ενέργειας.  

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η ΖeniΘ δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου ενώ το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της και στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Από τότε, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα ενέργειας με ασφάλεια και αξιοπιστία, σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

Με σύγχρονες εφαρμογές και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία, η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘ εξασφαλίζει την άμεση, έγκαιρη και ασφαλή ενημέρωση των πελατών της μέσω των 11 καταστημάτων εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, τη δυνατότητα τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης (18321) και μέσα από το www.zenith.gr. Ακόμη, με τη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ZeniΘ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn και Instagram.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada