Με εμπειρία και τεχνoγνωσία άνω των 70 χρόνων, η ΜΑΤΑΛΩΝ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις εισαγωγής και διανομής ειδών σχολείου, γραφείου και τεχνολογίας. Με συνέπεια και σεβασμό προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους επαγγελματίες του βιβλιοχαρτοπωλείου, χτίζοντας σταθερές σχέσεις συνεργασίας.

Διασφαλίζουμε αποκλειστικές συνεργασίες με τα πιο γνωστά brands τις παγκόσμιας αγοράς, όπως η Pilot, η Deli, η Miquelrius, η Toshiba και άλλες, ενώ διερευνούμε συνεχώς τις επιλογές μας με καινοτόμα προϊόντα, ενισχύοντας την ευελιξία, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των συνεργατών μας.

Με νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο 4.500 τ.μ. και με 12.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας επώνυμα σχολικά προϊόντα και είδη γραφείου στους εμπόρους όλης της χώρας, εστιάζοντας στην αξιόπιστη διανομή και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Αγίας Σοφίας, Θέση Αμμουδιές - Ασπρόπυργος
2130060500
info@matalon.gr
https://www.matalon.gr/