Η DHL ανήκει στον όμιλο των Γερμανικών Ταχυδρομείων (Deutsche Post DHL) αποτελώντας την καλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των Logistics. Διαθέτει ένα παγκόσμιο Δίκτυο 120.000 προορισμών και ενώνει 220 χώρες και περιοχές.

Στην Ελλάδα, η DHL Express ιδρύθηκε το 1978 και έως σήμερα διατηρεί το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στο χώρο των Διεθνών Ταχυμεταφορών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν ανάγκες εισαγωγών και εξαγωγών των μεγαλύτερων εμπορικών κλάδων στη χώρα μας όπως οι τράπεζες, η ναυτιλία, η κλωστοϋφαντουργία, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και φαρμακοβιομηχανίες.

Προκειμένου να δηλώνουν «παρών» στις ανάγκες των 4.000 και πλέον Πελατών τους στην Ελλάδα, η DHL διαθέτει περισσότερα από 100 σημεία εξυπηρέτησης, απασχολεί πάνω από 500 εργαζόμενους και συνεργάτες και διαχειρίζεται ένα στόλο που υπερβαίνει 120 οχήματα.

Το διαμετακομιστικό κέντρο (hub) της DHL συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ, βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με άδεια αυτοεξυπηρέτησης και διαχείρισης. Αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κέρδισε την πιστοποίηση TAPA «Α» για την ασφαλή διαχείριση των αποστολών της.

Βασική δέσμευση της  DHL είναι η ανάπτυξη της, με γνώμονα την εταιρική της ευθύνη προς την κοινωνία και το περιβάλλον, μα κυρίως απέναντι στους ανθρώπους της. Μάλιστα, το 2020 η Εταιρεία διακρίθηκε ως Best Workplace, κατακτώντας την πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

 

 

 

 

 

Λεωφ. Αλίμου 44 & Ρώμα 17, Άλιμος, T.K.: 17455
Τηλ.: 210 9890000
http://www.dhl.gr