Είμαστε φίλοι από τα παλιά με το Ε.Ι.Ε.Π. αφού μαζί στο παρελθόν παρουσιάσαμε success stories στην εξυπηρέτηση του πελάτη σε όλη την Ελλάδα. Υπήρξαμε κριτές σε βραβεύσεις και παραβρεθήκαμε στις συναντήσεις και τα δρώμενα που οργάνωσε με επιτυχία η ομάδα του.

Έφτασε η ώρα να ξαναβρεθούμε και να συναντιόμαστε ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώσεις γύρω από τον συναρπαστικό κόσμο του Customer Experience.

Η I-metrix ιδρύθηκε το 1999 (MGN) και είμαστε περήφανοι που από τότε είμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και ολοκλήρωσης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Στόχος μας είναι να είμαστε ο αξιόπιστος “φρουρός” του ψηφιακού τοπίου, όπου επιχειρήσεις και φορείς πλοηγούνται στον διαδικτυακό κόσμο με αυτοπεποίθηση και ανθεκτικότητα, με την υποστήριξη του εξατομικευμένου μας συστήματος ICT και πλήθως λύσεων αποφυγής επιχειρηματικής αποτυχίας (Business Failure) και την ακλόνητη δέσμευση για τη διαφύλαξη του ψηφιακού μέλλοντος του σύγχρονου επιχειρείν.

Παρέχουμε λύσεις στους τομείς της Εκπαίδευσης, Οικονομίας, Βιομηχανίας, Υγείας, Δημόσιου και Ιδιωτικό φορέα, Εποπτευόμενες και μη Επιχειρήσεις. Με περισσότερα από 1000 εκτελεσμένα έργα η ομάδα μας και η εμπειρία μας, είναι οι εγγυήσεις για την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας σας και το αποδεικνύουμε μέσα από την 25ετη ιστορία μας.

Με περισσότερα από 25 έτη εμπειρίας, θεωρούμε πως το αποτύπωμα των ενεργειών μας είναι η εμπειρία του τελικού πελάτη. Είναι αυτό που θα μείνει στην μνήμη του μαζί με το καλό αποτέλεσμα. Μέσα από το Ινστιτούτο θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση αυτή και φυσικά να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη.

Με χαρά ανταμώνουμε ξανά.

 

 

Metrix Intelligent Solutions
Τζώρτζ 20-22, 10684 Αθήνα, Ελλάδα
https://i-metrix.gr
info@i-metrix.gr