Η mediatel ιδρύθηκε το 1994 και από τότε κατέχει ηγετική θέση, στην παροχή σύγχρονων αμφίδρομων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και εφαρμογών.

Το Contact Center της εταιρείας ιδρύθηκε το 1999, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και σε τομείς όπως η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, οι τηλεφωνικές πωλήσεις, οι υπηρεσίες back office και πολλές άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες. Η πολύχρονη εμπειρία της mediatel σε έργα υψηλών απαιτήσεων έχουν καθιερώσει την εταιρεία σε ένα από τα μεγαλύτερα Contact Center στην Ελλάδα.

Σκοπός της mediatel είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες το χρόνο, που καλύπτουν πλήρως τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό εξασφαλίζουν αποτελεσματικές και ευέλικτες υπηρεσίες που παρέχονται άμεσα μέσω της άρτιας και της σύγχρονης υποδομής που διαθέτει.

Ένα από τα σημεία υπεροχής της mediatel είναι η ποιότητα στις υπηρεσίες της, στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Οι πιστοποιήσεις της εταιρείας, τα υψηλά πρότυπα επιχειρησιακής συμπεριφοράς και ο δείκτης ικανοποίησης πελατών επιβεβαιώνουν τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που απολαμβάνουν οι πελάτες της τόσο στην Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό.

 

 

Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
info@mediatel.gr
https://www.mediatel.gr
https://www.linkedin.com/company/mediatel-sa
https://www.facebook.com/MediatelSA
https://www.instagram.com/mediatel_sa