Το Bolton Adhesives μέλος του ομίλου Bolton Group παρέχει τα καλύτερα προϊόντα κόλλησης, συγκόλλησης και σφράγισης για κάθε εφαρμογή. Ξεκίνησε πριν από εκατό και πλέον χρόνια με το διάσημο πλέον εμπορικό σήμα για την κόλλα χαρτιού - UHU. Το 1905, ο Γερμανός φαρμακοποιός August Fischer άρχισε να πειραματίζεται με τις ιδιότητες της κόλλας σε ένα εργοστάσιο στο Bühl. Περίπου τριάντα χρόνια αργότερα, ο Ολλανδός Cornelis van de Reepe ίδρυσε την Bison (που τότε ονομαζόταν Perfecta Chemie). Λίγο μετά, η μία την άλλη, οι εταιρείες έγιναν μέρος του ομίλου Bolton τη δεκαετία του 1990. Στη νέα χιλιετία έγινε η εξαγορά των εμπορικών σημάτων Griffon και Bostik. Τέλος, ενώθηκαν ως Bolton Adhesives το 2012.

Το Bolton Adhesives διαθέτει πέντε εξέχουσες μάρκες: UHU, Bison, Griffon, Bostik και Air Max. Με την πάροδο των ετών, αυτές οι μάρκες έχουν κάνει τη ζωή κάθε νοικοκυριού, DIYer και επαγγελματία ευκολότερη, αναπτύσσοντας μια σειρά από καινοτόμες κόλλες και συγκολλητικά.

Βελτιώνοντας συνεχώς τις φόρμουλες, αναπτύσσοντας φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και προσφέροντας προϊόντα υψηλής απόδοσης, οι λύσεις του Bolton Adhesives έχουν κερδίσει και εξακολουθούν να κερδίζουν τοπικά και παγκόσμια βραβεία. Η έρευνα και η ανάπτυξη τελευταίας τεχνολογίας καθιστούν το Bolton Adhesives έναν ευέλικτο παίκτη ικανό να προσαρμόζεται σε όλα τα είδη συγκολλητικών απαιτήσεων. Επιπλέον, οι εξαιρετικά προηγμένες ομάδες μας διασφαλίζουν ότι οι κόλλες είναι πιστοποιημένες.

Συνολικά, πρόκειται για τις καλύτερες επώνυμες λύσεις, που απολαμβάνουν μια σταθερή φήμη. Η τεχνογνωσία μας είναι διαθέσιμη μέσω πολλαπλών καναλιών, όπως τα σούπερ μάρκετ, τα παραδοσιακά καταστήματα χαρτικών και τα σούπερ μάρκετ DIY. Με τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, μπορούμε να σκεφτόμαστε σε παγκόσμια κλίμακα και να βασιζόμαστε στην τοπική γνώση για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

 

Μιχαλακοπούλου 91, 115 28 Αθήνα
https://www.boltongroup.net
https://www.uhu.gr
https://www.bison.gr