Η “Domotel Hotels & Resorts” είναι μια ελληνική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων σε επιλεγμένους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας. Έχοντας ως φιλοσοφία την προσωποποιημένη φιλοξενία, τα ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες τους ξεχωριστές εμπειρίες, παρέχοντας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και άνεσης. Ο όμιλος έχει 7 ξενοδοχεία σε επιλεγμένες τοποθεσίες στην Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Αράχωβα, Καϊμακτσαλάν, και Σύβοτα.

Τα ξενοδοχεία, εδώ και 20 χρόνια, παρέχουν στους επισκέπτες μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, συνοδευόμενη από τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν έναν premium όμιλο. Στις παροχές τους συμπεριλαμβάνονται spa, γαστρονομικές απολαύσεις, χώροι συνεδριάσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης και υπηρεσίες για επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια και στη δημιουργία εμπειριών που αντικατοπτρίζουν τον τοπικό πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον κάθε περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο, προσελκύονται επισκέπτες που αναζητούν κάτι περισσότερο από μια συνηθισμένη διαμονή, εστιάζοντας στην αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα.

 

 

Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου & Ρωμυλίας 154, Τ.Κ. 14671, Αθήνα
info@domotel.gr
https://domotel.gr/