Η Kärcher Α.Ε.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου Γερμανικού Ομίλου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων καθαρισμού στον κόσμο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και σε μικρό διάστημα κατέκτησε την πρώτη θέση στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά, χάρη στην ποιότητα και το σχεδιασμό των προϊόντων της, κερδίζοντας την εκτίμηση τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη.

Η rcher εφάρμοσε πρώτη στον κλάδο της το σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO 9001, ενώ κατέχει επίσης από το 1996 πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης βάσει του πρότυπου ISO 14001.

Το δίκτυο επίσημων εμπόρων και πιστοποιημένων τεχνικών κέντρων της rcher αποτελείται σήμερα από 40 σύγχρονες μονάδες και 300 εμπόρους που καλύπτουν όλο τον Ελλαδικό χώρο και προσφέρουν στους πελάτες μας την ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης Kärcher.

Η rcher Ελλάς εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων ανταλλακτικών, ενώ στον τομέα της Μηχανογράφησης έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη προγραμμάτων (π.χ. SAP/R3και την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Λειτουργούμε το δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο με σκοπό την συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας.

 

 

 

 

Μωραϊτίνη 18, Μεταμόρφωση, Τ.K.: 14452
Τηλ.: 210 2316153
Fax: 210 2316102
sales@karcher.gr
http://www.karcher.gr/