Η Response, εδώ και 25 συνεχή χρόνια, αναπτύσσει επαγγελματικές δεξιότητες στα στελέχη διακεκριμένων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Αποτελεί ένα εξαιρετικό φαινόμενο εταιρίας «εντάσεως γνώσης», που παραμένει σταθερή και πρωτοπόρα στον τομέα της ανάπτυξης Στελεχών.

Με περισσότερες από 20.000 ημέρες εκπαίδευσης, υποστηρίζουμε σταθερά τη συνεχιζόμενη μάθηση των εκπαιδευόμενων επικεντρώνοντας στην ανάδειξη των πιο δυναμικών τους στοιχείων.

Αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο του Learning and Development, προκειμένου να φέρουμε καινοτομία στην γνώση και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι παρεμβάσεις μας επικεντρώνονται στις ανάγκες των πελατών επιδιώκοντας μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες προσωπικές σχέσεις και στη δυνατότητά μας να φέρουμε την αλλαγή συμπεριφοράς στις ομάδες μας για την επίτευξη του κοινού στόχου. Ενδυναμώνουμε τα στελέχη των εταιρών, που συναλλάσσονται με τους πελάτες, ενισχύοντας χαρακτηριστικά και διαμορφώνοντας δεξιότητες που θα φέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα στον οργανισμό.

 

 

 

 

 

 

Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, T.K.: 151 25
info@response.gr
https://www.response.gr