Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Ανώνυμος Εταιρεία Παραχώρησης για τον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ  Τμήμα Μαλιακός – Κλειδί ιδρύθηκε στις 12 Ιουνίου του 2007 με έδρα το Δήμο Λάρισας. Αποκλειστικός σκοπός της Εταιρείας είναι:
 
- η μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου και την κατασκευή νέου τμήματος, καθώς και
- η λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του Αυτοκινητόδρομου Μαλιακός – Κλειδί (του αυτοκινητόδρομου δηλαδή που ξεκινά από τον κόμβο Ραχών και καταλήγει στον κόμβο Κλειδίου).
 
Οι εργασίες αποκατάστασης του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου, καθώς και οι εργασίες κατασκευής νέου τμήματος αυτοκινητόδρομου 25 χλμ. ο οποίος περιλαμβάνει τρεις δίδυμες σήραγγες που παρακάμπτουν το δύσκολο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού από την Κοιλάδα των Τεμπών έως τις στροφές του Πλαταμώνα έχουν ολοκληρωθεί.
 
Βασική προτεραιότητα και καθημερινό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε στους οδηγούς που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο, καθώς και στις οικογένειές τους, υπηρεσίες οδικής ασφάλειας και άνεσης κατά τις μετακινήσεις τουςˑ να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για τους ανθρώπους μαςˑ και να συνεισφέρουμε στην τοπική κοινωνία, οικονομία και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

 

 

 

 

 

Μοσχοχώρι Λάρισας, Τ.Κ.: 41500
Τηλ.: 2410 680300-2
Fax: 2410 680304
http://www.aegeanmotorway.gr